Baby boom! Η Rebel Wilson απέκτησε το πρώτο της παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας – Η συγκινητική της ανάρτηση και η πρώτη φωτογραφία του μωρού

11:17 8/11/2022 - Πηγή: iPop

Η 42χρονη ηθοποιός έκανε την πιο ευχάριστη ανακοίνωση στο Instagram τη Δευτέρα 7/11, αποκαλύπτοντας ότι έγινε για πρώτη φορά μανούλα μέσω παρένθετης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Γιατί η Rebel Wilson είναι η έμπνευση που χρειαζόμαστε

Rebel Wilson: Η συγκινητική ανάρτηση για τον ερχομό της κόρης της

«Είμαι περήφανη που ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Royce Lillian, που γεννήθηκε την

περασμένη εβδομάδα μέσω παρένθετης μητέρας», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω γι ‘αυτήν, είναι ένα πανέμορφο θαύμα! Είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν, (ξέρεις ποιος είσαι), κράτησε πολλά χρόνια όλο αυτό…αλλά ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την πανέμορφη παρένθετη μητέρα μου που την έφερε και τη γέννησε με τόση χάρη και φροντίδα.

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, είναι ένα καταπληκτικό δώρο. Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο»!!

Η τρισευτυχισμένη μαμά πρόσθεσε πως, «Είμαι έτοιμη να δώσω στη μικρή Roycie όλη την αγάπη που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μαθαίνω γρήγορα… πολύ σεβασμό σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω! Υπερήφανη που βρίσκομαι στο κλαμπ σας».

Υπενθυμίζεται πως η Wilson γνωστοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση της με τη σχεδιάστρια μόδας και κοσμημάτων Ramona Agruma στις 9 Ιουνίου, μέσω μιας γλυκιάς φωτογραφίας των δύο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney», έγραψε η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Το δύσκολο ταξίδι της προς τη μητρότητα

Τον Μάιο, η Wilson ανακοίνωσε στο People την επιθυμία της να γίνει μαμά, και εξήγησε παράλληλα τους λόγους που την ώθησαν να στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Όταν η Wilson επισκέφτηκε τον γιατρό γονιμότητάς της το 2019, της ανακοίνωσε ότι θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να καταψύξει τα ωάρια της αν έχανε βάρος. «Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και είπε: «Θα τα πήγαινες πολύ καλύτερα αν ήσουν πιο υγιής», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο PEOPLE.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η ηθοποιός, που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, διαταραχή που μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας, έχασε τελικά πάνω από 80 κιλά. «Δεν ήταν στόχος να φτάσω σε ένα συγκεκριμένο βάρος», είπε. «Ήθελα να είμαι απλώς η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου».

«Είσαι κάτι περισσότερο από το βάρος σου»: Η Rebel Wilson είναι ο ορισμός του body positivity – Η νέα φωτογραφία που σε μαθαίνει να σε αγαπάς!

«Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Απλώς το κάνω μόνη μου αυτή τη στιγμή λόγω του βιολογικού ρολογιού», είπε στο People εκείνη την εποχή.

«Είναι υπέροχο που υπάρχει η τεχνολογία. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές με παρένθετες μητέρες και δότες σπέρματος», πρόσθεσε. «Ξεκίνησα να σκέφτομαι τη γονιμότητα μόλις στα 39 μου, οπότε νομίζεις ότι είναι αρκετά αργά, αλλά υπάρχουν γυναίκες στα 40 τους που τα  έχουν καταφέρει θαυμάσια». 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Baby boom! Η Rebel Wilson απέκτησε το πρώτο της παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας – Η συγκινητική της ανάρτηση και η πρώτη φωτογραφία του μωρού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Baby,Rebel Wilson