Η Naomi Campbell σε σπάνια συνέντευξη εξομολογείται πώς βιώνει την μητρότητα στα 52 της: «Είμαι σίγουρη ότι κάθε γυναίκα ξέρει πότε είναι έτοιμη να κάνει παιδί. Η κόρη μου έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή»

13:25 3/9/2022 - Πηγή: iPop

Η 52χρονη Naomi Campbell έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Madame Figaro και μίλησε για την μόλις ενός έτους κόρη της, καθώς και για το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα.

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η κόρη της «είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω», ενώ δεν είχε αποκλείσει και την προοπτική να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Η Naomi μάλιστα παραδέχτηκε πως «είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ». Και ίσως αυτός ήταν ο λόγος, που είχε κρατήσει τον ερχομό του μωρού της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Naomi Campbell μιλά ανοιχτά για την μητρότητα και τις θυσίες που απαιτεί μια επιτυχημένη καριέρα

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Η σπάνια συνέντευξη της Naomi Campbell στο Madame Figaro

Το supermodel, στη συνέντευξή της για την ειδική έκδοση του Madame Figaro παραδέχτηκε πως: «Η προτεραιότητά μου είναι η κόρη μου τώρα… Κάθε βράδυ, την κοιμίζω τραγουδώντας της νανουρίσματα. Πρέπει να νιώσω την ανάσα της επάνω μου».

«Η κόρη μου είναι μόλις ενός έτους, αλλά είναι ήδη μια μικρή προσωπικότητα», συνέχισε. «Μπορώ να δω την προσωπικότητά της να διαμορφώνεται: είναι πολύ αποφασιστική, γεμάτη χαρά, περίεργη και δυναμική. Περπατά ήδη και μαθαίνει πράγματα με εκπληκτικό ρυθμό. Την παίρνω παντού μαζί μου όταν ταξιδεύω. Το να βιώνεις διαφορετικά μέρη είναι υπέροχο για ένα παιδί. Έτσι μεγάλωσα και εγώ».

Naomi Campbell: «Στέφθηκε» επίτιμη διδάκτωρ για τη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας – Η συγκίνηση της κατά την εκφώνηση της ομιλίας της

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο έχει βιώσει και αρνητικές αντιδράσεις, και όλα αυτά επειδή έγινε μητέρα στα πενήντα της. «Έχω επίγνωση του τρόπου με τον οποίο με κοιτάζουν οι άνθρωποι, συχνά με εχθρότητα. Αλλά δεν με νοιάζει. Ήθελα να γίνω μητέρα», σχολίασε η ίδια.

«Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε γυναίκα ξέρει πότε είναι έτοιμη να κάνει παιδί. Η κόρη μου έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Το συναίσθημα δεν έχει να κάνει πραγματικά με την ηλικία, είναι εμπειρία, ένστικτο. Πάντα ήξερα ότι θα γίνω μια μαμά μια μέρα, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ θα με γέμιζε χαρά ένα μωρό» κατέληξε λέγοντας η Campbell.

H Naomi Campbell έχει βρει το ελιξήριο της νεότητας κι αυτή είναι η απόδειξη

View this post on Instagram

A post shared by Madame Figaro Paris (@madamefigarofr)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Naomi Campbell σε σπάνια συνέντευξη εξομολογείται πώς βιώνει την μητρότητα στα 52 της: «Είμαι σίγουρη ότι κάθε γυναίκα ξέρει πότε είναι έτοιμη να κάνει παιδί. Η κόρη μου έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα