Η Meghan γέννησε και το Παλάτι ενθουσιάστηκε! Οι αναρτήσεις με τις γλυκές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τον ερχομό της Lilibet Diana

11:08 7/6/2021 - Πηγή: iPop

Το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι γέννησε η Meghan Markle, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τι ανήρτησε στα social media το Παλάτι για την κόρη του Harry και της Meghan;

Το απόγευμα της Κυριακής ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 4 Ιουνίου η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Harry και

χάρισε στον Archie μια μικρή αδερφούλα.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του μωρού είναι το Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Το Lilibet είναι το υποκοριστικό του Ελισάβετ, ενώ με το δεύτερο όνομα του κοριτσιού το ζευγάρι τιμά τη μητέρα του Harry, Diana.

Η Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον Harry και τον Archie- Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η ανάρτηση που έκανε το Παλάτι για την κόρη του Harry και της Meghan μόλις μαθεύτηκε η γέννησή της

Τα χαρμόσυνα νέα από τον ερχομό του μωρού ενθουσίασαν όλη τη βασιλική οικογένεια, η οποία έκανε αναρτήσεις με τις καλύτερες ευχές στον Harry, τη Meghan και τον Archie. Το Παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση και ανέβασε ανάρτηση στα social media, γράφοντας «Συγχαρητήρια στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της Lilibet Diana! Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η Lilibet είναι το 11ο εγγόνι της Αυτού Μεγαλειότητας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τα ευχάριστα νέα για την άφιξη του μωρού Lili. Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie.» έγραψαν σε ανάρτησή τους ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambidge.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ο Κάρολος και η Καμίλα, κάνοντας επίσης ανάρτηση στον λογαριασμό τους, έγραψαν «Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie για τον ερχομό του μωρού Lilibet Diana. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα αυτή την περίοδο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan γέννησε και το Παλάτι ενθουσιάστηκε! Οι αναρτήσεις με τις γλυκές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τον ερχομό της Lilibet Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα