Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2021)

09:24 7/6/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο

και τον 2ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά έξοδα και παρόλο που μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια θα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο δεν θα καταφέρετε εύκολα τους στόχους σας και μπορεί να έχετε εντάσεις και ανατροπές στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση ίσως και για οικονομικά θέματα ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε υποστήριξη στα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε ίσως οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα με φίλους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες ανατροπές στην εργασία σας και ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες εκκρεμότητες που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με συνεργάτες.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο σε αρκετά ευνοϊκή θέση για εσάς σε θέματα οικονομικά ίσως από το εξωτερικό ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε και πάλι θέματα οικονομικά για θέματα σπιτιού αλλά και σε δημιουργικά σχέδια.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο  και θα έχετε εντάσεις και ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ωστόσο αποφύγετε απότομα ξεσπάσματα.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες σε οικονομικά θέματα και την τακτοποίησή τους και ίσως να επανεξετάσετε συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και ίσως να έχετε διλήμματα σε σχέση με κάποιες ανάγκες προσωπικές σας ή χόμπι που θέλετε να πραγματοποιήσετε για να νιώσετε χαρούμενοι αλλά και τα οικονομικά σας που σας πιέζουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε ανατροπές στον χώρο της εργασίας σας ή θέματα καθημερινότητας να σας αναστατώσουν αρκετά και να σας πιέσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και προσέχετε την επικοινωνία σας και το πώς επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί ίσως να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο αλλά και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα