Φωτογραφίες από στιγμές που μοιάζουν σαν να πάγωσαν στον χρόνο αποδεικνύουν ότι όλος ο κόσμος είναι μια χορευτική σκηνή

16:16 6/6/2021 - Πηγή: iPop

Η εκπληκτική φωτογράφος, Anna Ulman, έχει καταγράψει τη δραματική ομορφιά του χορού στα δυναμικά πορτρέτα των ερμηνευτών σε κίνηση. Με έδρα τη Μαρμπέλα της Ισπανίας, η Anna Ulman εκμεταλλεύτηκε τους γοητευτικούς λιθόστρωτους δρόμους και τις παραθαλάσσιες όψεις τόσο ως συναρπαστικό περιβάλλον όσο και ως έμπνευση για τις κινήσεις που κάνουν τα θέματα της. Μέσα από τις φωτογραφίες των χορευτών αποδεικνύεται ότι όλος ο κόσμος είναι μία πελώρια σκηνή.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες
των χορευτών

Μερικές φορές, οι χορευτές συνδυάζονται στο αστικό περιβάλλον και εκτελούν τις χαριτωμένες ενέργειές τους με ρούχα του δρόμου. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, φορούν κορμάκια και παπούτσια pointe σε μέρη που δεν θα περιμέναμε, όπως είναι η παραλία. Η άμμος γίνεται μέρος του χορού, αναβοσβήνει στον αέρα καθώς η μπαλαρίνα σπρώχνει τα μαλλιά της πίσω δίνοντας στο φακό ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

Μου άρεσε πάντα η λήψη σε εξωτερικούς χώρους και η δημιουργία δημιουργικών φωτογραφιών παγώνοντας ενδιαφέρουσες στιγμές. Μόλις είδα μια φωτογραφία κάπου στο Διαδίκτυο όπου μια μπαλαρίνα χορεύει στη μέση του δρόμου. Με εντυπωσίασε η ευελιξία του σώματός της και οι χαριτωμένες κινήσεις της. Συνειδητοποίησα ότι αν συνδυάσω τις δεξιότητές μου στη φωτογραφία με το ταλέντο μιας μπαλαρίνας, θα είχαμε ατελείωτες δυνατότητες για την παραγωγή τέχνης. Κάθε χορευτής είναι μοναδικός και όλοι με εμπνέουν με διαφορετικές ιδέες

anna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulmananna ulman

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φωτογραφίες από στιγμές που μοιάζουν σαν να πάγωσαν στον χρόνο αποδεικνύουν ότι όλος ο κόσμος είναι μια χορευτική σκηνή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα