Η Meghan Markle και η Kate Middleton είναι και επίσημα οι νύφες της δεκαετίας. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα παραμυθένια νυφικά τους!

19:01 14/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle και η Kate Middleton βγήκαν πρώτες σε μια νέα λίστα με τα πιο δημοφιλή νυφικά από το 2010 και μετά, με το κομψό Givenchy και το περίπλοκο πέπλο της Meghan να σκαρφαλώνουν στην 1η θέση και την κλασική δαντέλα, Alexander McQueen,

της Kate να φτάνει στο Νο. 2.

Σύμφωνα με το Tatler, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ειδικούς στο Find Me A Gift έδειξε πως οι αναζητήσεις για νυφικά που φορέθηκαν από διασημότητες είχαν στην πρώτη θέση την Meghan Markle με μέσο όρο 21.900 μηνιαίες αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry το 2018. Στην αμέσως επόμενη θέση βρίσκεται η Δούκισσα του Cambridge με 21.500 μηνιαίες αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που είπε το “I do” στον Πρίγκιπα William το 2011.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle καταδικάζουν το ρατσισμό και την ανισότητα των media μέσα από μια επιστολή

Η τρίτη στη σειρά αναζητήσεων ήταν η Hailey Bieber με το Off-White – off-the-Shoulder φόρεμα, του σχεδιαστή Virgil Abloh, που φόρεσε για να παντρευτεί τον καλό της Justin Bieber το 2018. Στη συνέχεια και στην τέταρτη θέση έρχεται η Ariana Grande για να ολοκληρώσει τη λίστα!

Το 2019, η Waight Keller δήλωσε σχετικά με το φόρεμα της Meghan: “Δεν είχα ιδέα πόσο σπουδαίο θα γινόταν.” Το εκπληκτικό μεταξωτό φόρεμα είχε ανοιχτό ντεκολτέ και λεπτή μέση. Οι βασιλικοί παρατηρητές έξω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor – όπου η Meghan και ο Harry παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 – μπορούσαν να το δουν και να το θαυμάσουν από μακριά. Τα λεπτά μανίκια τριών τετάρτων πρόσθεσαν μια νότα εκλεπτυσμένης νεωτερικότητας.

SHUTTERSTOCK

Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

Επιπλέον, το λεπτό και μακρύ πέπλο, από μεταξωτό τούλι, διέθετε μια περικοπή λουλουδιών με κεντήματα στο χέρι από καθεμία από τις 53 κομητείες της Κοινοπολιτείας και η Meghan πρόσθεσε μερικές προσωπικές πινελιές, συμπεριλαμβανομένου του Wintersweet που ξεπροβάλλει στους χώρους του παλατιού Kensington μπροστά από το Nottingham Cottage, καθώς και το λουλούδι της πατρίδας της, την παπαρούνα της Καλιφόρνιας.

REX/SHUTTERSTOCK

Το 2011, η Kate επέλεξε μια άλλη σχεδιάστρια, τη Sarah Burton, η οποία ηγήθηκε μιας ομάδας σχεδιασμού 50 ατόμων στο Alexander McQueen για να δημιουργήσει το εμβληματικό, διαχρονικό look για τους όρκους της στις 29 Απριλίου.

Το λευκό φόρεμα με τη V λαιμόκοψη της Δούκισσας του Cambridge ήταν επικαλυμμένο με μακρυμάνικη δαντέλα και ένα πέπλο τόσο μακρύ, σχεδόν 9 πόδια πίσω της.

ANWAR HUSSEIN/GETTY

Το φόρεμα αποτελούταν από δαντέλα γαλλικής Chantilly και αγγλικής Cluny σε όλο το μπούστο, τη φούστα και το κάτω μέρος. Η φούστα, φτιαγμένη από ελεφαντόδοντο και λευκό σατέν gazar, σχεδιάστηκε για να μιμηθεί ένα ανοικτό λουλούδι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle και η Kate Middleton είναι και επίσημα οι νύφες της δεκαετίας. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα παραμυθένια νυφικά τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα