Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Pete Davidson

11:42 10/3/2022 - Πηγή: iPop

Kim Kardashian και Pete Davidson είναι μαζί και τώρα η star μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της, κάνοντάς μας να μην έχουμε πλέον καμία αμφιβολία ότι υπάρχει αυτό το ειδύλλιο.

Μπορεί κάποιοι ακόμα να είναι μπερδεμένοι σχετικά μ’ αυτή τη σχέση, αλλά το ριάλιτι με τη ζωή της οικογένειας Kardashian θα δώσει όλες τις απαντήσεις!

Σε ένα νέο εξώφυλλο για το Variety που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, οι KarJenners βρίσκονται στο επίκεντρο ενόψει της μεγάλης επιστροφής τους στη μικρή οθόνη.

View
this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Εκτός από άφθονα πλάνα όπου η οικογένεια πιθανώς τρώει σαλάτες και τσακώνεται, το νέο ειδύλλιο της Kardashian με το αστέρι του “Saturday Night Live” θα υπάρχει όντως στο ριάλιτι.

«Δεν έχω γυρίσματα μαζί του», είπε στο πρώτο δημόσιο σχόλιο για τη σχέση τους η Kim. «Και δεν είμαι αντίθετη ως προς αυτό. Απλώς δεν είναι αυτό που κάνει. Αλλά αν συνέβαινε ένα γεγονός και ήταν εκεί, δεν θα έλεγε στις κάμερες να φύγουν. Νομίζω ότι μπορεί να κινηματογραφήσω κάτι πραγματικά συναρπαστικό που έρχεται, αλλά δεν θα ήταν για αυτή τη σεζόν».

Μπορεί να μην δούμε τους Kim Kardashian και Pete Davidson στην κάμερα, όμως, η star υποσχέθηκε ότι η σειρά θα αποκαλύψει «πώς γνωριστήκαμε και πώς συνέβη και όλες τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουν να μάθουν».

Είμαι σίγουρα ανοιχτή να μιλήσω γι’ αυτό και σίγουρα το εξηγώ στο ριάλιτι

Το Hulu θα κυκλοφορήσει την πρώτη σεζόν του “The Kardashians” στις 14 Απριλίου. Η νέα σειρά έχει περιγραφεί ως μια «premium έκδοση» του ριάλιτι που προβαλόταν στο E! και θα έχει πλάνα «περισσότερο ντοκιμαντέρ».

Το διαζύγιο της Kardashian με τον Kanye West, ο οποίος άλλαξε νομικά το όνομά του σε Ye, θα προβληθεί στα επόμενα επεισόδια, αλλά η star του ριάλιτι είπε ότι σκοπεύει να κρατήσει τα πράγματα πολύ ισορροπημένα για τα προστατεύσει τα παιδιά τους.

Πιστεύω ότι ο χειρισμός πρέπει να είναι ιδιωτικός. Δεν νομίζω ότι θα επέκρινα ποτέ τον πατέρα των παιδιών μου στην τηλεοπτική μου εκπομπή. Απλώς δεν ασχολούμαι με αυτό και δεν νομίζω ότι αυτό θα με έκανε ποτέ να νιώσω καλά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Pete Davidson εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα