Η Jennifer Lawrence θέλει να μοιάζει με μια “πρόστυχη δυναμική λεσβία»(photos)

15:19 7/1/2016 - Πηγή: iPop

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της η διάσημη νεαρή Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence, στο περιοδικό Glamour, δηλώνει πως η εμφάνισή της θέλει να θυμίζει κάτι από μια “πρόστυχη δυναμική λεσβία».

Φιλοξενούμενη στο εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, για το τεύχος Φεβρουαρίου, η 25χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας “Joy» Jennifer Lawrence, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στα προσωπικά της, όσο και στον πολυσυζητημένο σωματότυπό της…

Συγκεκριμένα η Lawrence δήλωσε, αναφερόμενη στο ότι δεν μπορεί να φοράει ρούχα που απευθύνονται σε πολύ αδύνατα γυναικεία σώματα, προσπαθώντας να απενοχοποιήσει τις καμπύλες της:

Έχω στήθος και κ@λο… Υπάρχουν πράγματα που έχουν φτιαχτεί για αδύνατους ανθρώπους κι αυτά με κάνουν να μοιάζω χοντρή. Αν έχεις στήθος θα πρέπει να τα αναδείξεις. Αυτό είναι ένα πλούσιο μπούστο δεν είναι κυτταρίτιδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό.

Αναφερόμενη στην εικόνα που επιδιώκει να εμφανίζει προς τα έξω η ίδια χαρακτηριστικά δηλώνει πως “θέλω να μοιάζω με μια πρόστυχη και δυναμική λεσβία» ενώ προσέθεσε πως :

Τις περισσότερες φορές, δεν με βλέπετε έτσι γιατί προσπαθώ να υποδυθώ τη γυναίκα του οίκου Dior, γεγονός που αποτελεί τιμή για μένα.

Μιλώντας τώρα για τα προσωπικά της η Αμερικανίδα ηθοποιός δηλώνει single έπειτα από το χωρισμό της, με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin υπογραμμίζοντας πως :

Δε βρίσκω πολλούς άντρες που να θέλω να βγω ραντεβού μαζί τους. Βρίσκω έναν ωραίο άντρα μία φορά το χρόνο. Δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος. Το γεγονός ότι δεν βγαίνω ραντεβού δεν είναι έλλειψη σε κάτι άλλο. Νοιώθω γεμάτη. Όταν ενθουσιάζομαι με κάποιον είναι συναρπαστικό, αλλά σίγουρα δεν το έχω ανάγκη.

photos:glamour

The post Η Jennifer Lawrence θέλει να μοιάζει με μια “πρόστυχη δυναμική λεσβία»(photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα