Τρόμος στο Παρίσι. Πυροβολισμοί και ένας νεκρός μπροστά από αστυνομικό τμήμα

14:15 7/1/2016 - Πηγή: iPop

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από αστυνομικό στο Βόρειο τμήμα του Παρισιού μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ανήμερα της «μαύρης» επετείου της επίθεσης στο Charlie Hebdo.

Όπως τονίζει το France 24 δράστης ήταν ένας άντρας ο οποίος προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό του κτηρίου κρατώντας μαχαίρι και ενώ φορούσε ένα γιλέκο με καλώδια.

Ο άντρας για τον οποίο δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες έχασε τη ζωή του από τα πυρά των αστυνομικών και αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί για να

εξετάσουν το γιλέκο.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του τα εκρηκτικά στο γιλέκο ήταν ψεύτικα.

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Μπαρμπές που βρίσκεται στο 18 διαμέρισμα του Παρισιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ο δράστης φώναζε: «Ο Αλάχ είναι μεγάλος».

#BREAKING – Man shot after trying to enter police station in northern Paris (police) https://t.co/MFEcezy543 pic.twitter.com/tNYGIbya8h

FRANCE 24 English (@France24_en) January 7, 2016

#France : shots fired in front of police station in Northern Paris, police at scene https://t.co/FGOS39lBgtpic.twitter.com/M2kIFG1ROv

FRANCE 24 English (@France24_en) January 7, 2016

Λίγο νωρίτερα κατά την διάρκεια κατάθεσης στεφάνου που είχε πραγματοποιήσει ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι στην Γαλλία αναμένεται να ιδρυθούν 5.000 νέα αστυνομικά τμήματα.

DIRECT : François Hollande rend hommage aux forces de sécurité https://t.co/FcjM0tfC8k#Charlie1anAprespic.twitter.com/Zl0PUAoiUq

FRANCE 24 (@FRANCE24) January 7, 2016

Σαν σήμερα πριν ακριβώς ένα χρόνο, 7 Ιανουαρίου 2015, έμελλε να γίνει η επίθεση που θα άλλαζε μια για πάντα τόσο τη Γαλλία, όσο και ολόκληρη την Ευρώπη. Οι μνήμες νωπές ακόμα στο μυαλό των Γάλλων, όσο και στων υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Δύο ένοπλοι εισβάλλουν στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdoστο Παρίσι σκοτώνοντας με μιας τον εκδότη, εργαζόμενους και σκιτσογράφους του περιοδικού.

Κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες συγκρούονται με αστυνομικούς. Ένας αστυνομικός τραυματίζεται. Τότε ο ένας τζιχαντιστής απλά τον εκτελεί εν ψυχρώ.

The post Τρόμος στο Παρίσι. Πυροβολισμοί και ένας νεκρός μπροστά από αστυνομικό τμήμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα