Η Hailey Bieber στην κορυφή της λίστας του Forbes «30 under 30» – «Φαίνεται ότι το μέλλον της ανήκει»

11:45 30/11/2022 - Πηγή: iPop

Το Forbes κυκλοφόρησε τη νέα του λίστα «30 under 30» για το 2023 και περιλαμβάνει νέους επιχειρηματίες ή μη που έχουν τη δυνατότητα να ηγηθούν το αύριο και μετατρέπουν τη φήμη τους σε αλλαγή.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα του «30 Under 30» την Τρίτη 29/11, οποία η ανέδειξε 600 ηγετικές προσωπικότητες που καταφέρνουν μέσα από την φήμη τους να ασκούν μεγάλη επιρροή στο κοινό και τον επιχειρηματικό κόσμο, την τέχνη και το στυλ,

τα μέσα και τη μουσική. Για το 2023, ονόματα όπως οι Hailey Bieber, Saucy Santana και Sydney Sweeney βρέθηκαν στη λίστα των διασημοτήτων.

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μία μικρή γεύση, αλλά κι έμπνευση από τους celebrities που περιλαμβάνονται στη λίστα «30 under 30».

Forbes – Λίστα «30 unber 30» 2023: Στην κορυφή η Hailey BieberHailey Bieber

Η 26χρονη Bieber που αναδείχθηκε στην κατηγορία Art & Style, δείχνει πως το μέλλον της ανήκει. Το νέο της skincare brand, Rhode Skin ήταν αυτό που την βοήθησε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας του Forbes. Το μοντέλο και επιχειρηματίας πλέον, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως ο λόγος που ίδρυσε το brand είναι η αγάπη της για την ομορφιά και επειδή ήθελε οι άνθρωποι να ξεκινήσουν να την παίρνουν στα σοβαρά.

Όπως η ίδια δήλωσε, το να καταφέρει να μπει στην θρυλική λίστα «Forbes 30 under 30» ήταν σπουδαίο κατόρθωμα, ενώ να σημειωθεί πως λάνσαρε το brand της μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes Under 30 (@forbesunder30)

Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές το 2019 όταν πρωταγωνίστησε στο «Euphoria» του HBO. Το 2021, όμως, η φήμη της εκτινάχθηκε στα ύψη όταν πρωταγωνίστησε στην 1η σεζόν του «White Lotus».

Το Forbes αναγνώρισε τη Sweeny και την πρόσθεσε στη λίστα του για όλες τις σημαντικές υποψηφιότητες για βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της διπλής κατηγορίας για τα Emmy 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes Under 30 (@forbesunder30)

Hannah Einbinder

Η Hannah Einbinder έχει κερδίσει χρυσό βραβείο κωμωδίας για τις δύο τελευταίες σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς «Hacks». Στη σειρά, η Einbinder υποδύεται μια κωμικό που έχει φάει cancel στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Αν και η Einbinder έχει κάνει πολλά stand-up, η κωμωδία του HBO είναι η πρώτη της υποκριτική δουλειά.

Επιπλέον, η 27χρονη κωμικός και ηθοποιός, πέρα από τα βραβεία που κατέκτησε τη χρόνια που μας πέρασε, μίλησε ανοιχτά και για την σεξουαλικότητα της δηλώνοντας περήφανη που είναι queer.

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hannaheinbinder

Anitta

Η βραζιλιάνα pop star Anitta έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts με την τρίγλωσση μουσική της. 

Το τελευταίο άλμπουμ της 29χρονης τραγουδίστριας «Versions of Me» περιλαμβάνει δημιουργίες όπως το ρεγκετόν τραγούδι «Envolver», το οποίο ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου Top 200 στα καθημερινά chart του Spotify, γεγονός που την έκανε την πρώτη σόλο Λατίνα καλλιτέχνιδα που πέτυχε ένα τέτοιο κατόρθωμα. 

«Το να είσαι διεθνής καλλιτέχνης δεν σημαίνει μόνο να είσαι διάσημος όπου κι αν πας, γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος», δήλωσε η Anitta στο Billboard τον Μάιο. «Είναι να μπορείς να επηρεάζεις πολιτιστικά διαφορετικούς τομείς την ίδια στιγμή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anitta (@anitta)

Sadie Sink

Η σταρ του «Stranger Things» Sadie Sink κατέκτησε επίσης μια θέση στη λίστα του Forbes «30 under 30».

Η ερμηνεία της στην 4η σεζόν του «Stranger Things» ως Max τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς καταπολεμούσε το τέρας της σειράς για να σώσει τη φίλη της κάτω από τον ρυθμό του «Running Up That Hill» της Kate Bush

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sadie Sink (@sadiesink_)

Μπορείς να δεις αναλυτικά τη λίστα του Forbes «30 Under 30» εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Hailey Bieber στην κορυφή της λίστας του Forbes «30 under 30» – «Φαίνεται ότι το μέλλον της ανήκει» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα