Archetypes: Πώς ο πρίγκιπας Harry ενέπνευσε την Meghan στο τελευταίο και σημαντικότερο επεισόδιο του podcast της;

20:01 29/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle μας εκπλήσσει ευχάριστα και αυτή τη φορά στο τελευταίο επεισόδιο του Archetypes βάζει στο επίκεντρο τους άντρες…αυτή η συζήτηση φαίνεται πως θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Για το τελευταίο επεισόδιο Archetypes της σεζόν, η Δούκισσα του Sussex καλωσόρισε τρεις άνδρες — τον Andy Cohen, τον Trevor Noah

και τον Judd Apatow — στο podcast για πρώτη φορά. Και η έμπνευση να συνομιλήσει μαζί τους για τα στερεότυπα που κρατούν πίσω τις γυναίκες προήλθε από τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry.

Η δήλωση της Meghan Markle προκάλεσε -ξανά- αντιδράσεις αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο

Meghan Markle – Τελευταίο επεισόδιο podcast!

«Αν έχετε παρακολουθήσει τα τελευταία 11 επεισόδια, θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν έχετε ακούσει σχεδόν καμία αντρική φωνή. Θα μπορούσα να πω, μάλιστα, ότι αυτή η εκπομπή έχει αποκλειστικά γυναικείες φωνές», δήλωσε η Meghan. «Και πράγματι, έτσι οραματιζόμουν την εκπομπή μου. Ήταν σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να έχουμε έναν χώρο για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Να ακουστούμε. Και να μας κατανοήσουν».

Και συνέχισε, «Αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία, μου πέρασε από το μυαλό – και να πω την αλήθεια, μετά από πρόταση του συζύγου μου – ότι αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το φύλο και τις ταμπέλες με τις οποίες χωρίζουμε τους ανθρώπους, τότε πρέπει να διευρύνουμε τη συζήτηση… και πρέπει να συμπεριλάβουμε ενεργά τους άνδρες σε αυτή τη συζήτηση και σε αυτήν την προσπάθεια».

Η Meghan αποκάλυψε ότι «προσκάλεσα μερικούς άντρες οι οποίοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών, άντρες που είναι πίσω από μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά επίσης, που συμμετέχουν στην πολιτιστική συζήτηση με τόσο εντυπωσιακό τρόπο μέσω των ρόλων τους στα μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, για μερικούς από αυτούς, ο ρόλος τους ως σύζυγοι και μπαμπάδες είναι πολύ σημαντικός».

Caitlin Ochs/Reuters

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Noah, η Meghan μιλά για τη συγγραφή του παιδικού βιβλίου The Bench , το οποίο εμπνεύστηκε από τον δεσμό του πρίγκιπα Harry με τον γιο τους, Archie Harrison, που είναι πλέον 3 ετών.

«Έγραψα ένα παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο ή πριν από μερικά χρόνια και μιλά βασικά για αυτήν την πιο ήπια πλευρά του ανδρισμού. Μιλά για το πώς βλέπω τον σύζυγό μου ως μπαμπά και το παράδειγμα αυτού, αυτό είναι το άτομο που ένα νεαρό αγόρι μπορεί να κοιτάξει και να πει, “Α, αυτό σημαίνει να είσαι άντρας”. Αυτές είναι οι ανδρικές φιγούρες που θα έπρεπε να είχαμε όλοι στο μυαλό μας».

«Δεν εκτιμούσαν το μυαλό μου»: Η Meghan Markle αποκαλύπτει τον λόγο που έφυγε από το «Deal or No Deal» – Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε

Τέλος, η Meghan στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της θα μοιραστεί μαζί μας όλα αυτά που αισθάνθηκε σε αυτό το ταξίδι.

«Δεν ξέρω τι περίμενα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφωτιστικό. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή μου θα ένιωθα ορατή. Αλλά το κάνω. Και πολλά από τα σχόλια από τις γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι ότι αισθάνονται ορατές επίσης. Νιώθω ότι έδωσα την δυνατότητα σε ορισμένες γυναίκες να ακουστούν, να γίνουν ορατές».

«Μιλήσαμε για το πώς η ψυχική μας υγεία οπλίζεται εναντίον μας, τις πιέσεις που νιώθουμε για να είμαστε και σύζυγος και μαμά. Για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζουμε καθώς είμαστε έγχρωμες γυναίκες και το θάρρος που χρειάζεται για να βγεις έξω και να μιλήσεις. Έμαθα τόσα πολλά. Και το λάτρεψα», συμπλήρωσε η Meghan Markle.

Κι εμείς το λατρέψαμε Meghan! Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Archetypes: Πώς ο πρίγκιπας Harry ενέπνευσε την Meghan στο τελευταίο και σημαντικότερο επεισόδιο του podcast της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα