Η Emily Ratajkowski μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία με την ψυχοθεραπεία και τις φοβίες εγκατάλειψης – «Με τρόμαζε το να μείνω μόνη»

13:29 10/12/2022 - Πηγή: iPop

H 31χρονη Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στο podcast «High Low» και εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία με την ψυχοθεραπεία, αλλά και το πώς τη βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο εγκατάλειψης που είχε στο παρελθόν, και να γίνει πιο ανεξάρτητη.

Θέλοντας να εξηγήσει τι είναι στην πράξη ο φόβος εγκατάλειψης, αλλά και το πώς το βίωσε η ίδια, ανέφερε πως «Σημαίνει ότι πραγματικά δεν θέλεις να είσαι μόνος», είπε. «Τυπικά έχεις μία αρνητική εικόνα για τον εαυτό σου και θετικές απόψεις για τους άλλους. Συχνά αναζητάς έγκριση, υποστήριξη,

ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Πάντα απευθύνεσαι στον γονιό σου για περισσότερη σιγουριά», συνέχισε το διάσημο μοντέλο.

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό»: Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει πως έφτασε να ζυγίζει 45 κιλά και τονίζει την σπουδαιότητα της ψυχικής υγείας

Η Ratajkowski, δήλωσε ότι δοκίμασε ένα στυλ προσκόλλησης «ανησυχίας» όταν ξεκίνησε τη θεραπεία, αλλά πρόσφατα διαπίστωσε ότι έχει προχωρήσει σε έναν «πιο ασφαλή» τύπο.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski – Φοβίες εγκατάλειψης: Πώς τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία

Η ίδια εξήγησε πως αυτή την περίοδο κάνει ψυχοθεραπεία και μάλιστα, έχει ήδη δει εξέλιξη, καθώς νιώθει πιο «ασφαλής». «Βρίσκομαι σε θεραπεία εδώ και αρκετό καιρό», σημείωσε αρχικά η EmRata. «Κατάλαβα ότι στην πραγματικότητα με τρόμαζε να μείνω μόνη. Έφταιγε η αρνητική εικόνα που είχα για τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν και εγώ θετικά μόνο για τους άλλους», δήλωσε η Emily Ratajkowski.

Η ηθοποιός, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, αποκάλυψε ότι η θεραπεία είναι αυτή που τη βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Για πολλά χρόνια δεν είχα κατανοήσει καν το πρόβλημά μου, όμως το διαζύγιο με έκανε να καταλάβω πως πλέον, είχα ανάγκη να βρω τον εαυτό μου και όχι να «πέσω» πάλι πάνω σε κάποιον ακατάλληλο σύντροφο. Για μένα, ήταν πραγματικά στη θεραπεία όπου έμαθα να είμαι ανεξάρτητη και να φτάσω στη ρίζα του φόβου μου για την εγκατάλειψη».

H Emily Ratajkowski μιλάει για τη σεξουαλική ρευστότητα και υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν straight άτομα

Ως μητέρα του ενός έτους Slyvester, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021, το μοντέλο προσπαθεί να δημιουργήσει μια «ασφαλή» σχέση μαζί του.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Όσον αφορά το αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι αυτή την περίοδο, σε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar τον Οκτώβριο, η Ratajkowski αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή απλώς διασκεδάζει. «Δεν ήμουν πολύ καλή στο να αποφασίζω τι μου άρεσε πριν. Λοιπόν, τώρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να πηγαίνεις για δείπνο με κάποιον και να είσαι κουλ. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα σημεία».

“Ένιωσα γυμνή για πρώτη φορά”: Η Emily Ratajkowski κατηγορεί τον Robin Thicke για σεξουαλική παρενόχληση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Emily Ratajkowski μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία με την ψυχοθεραπεία και τις φοβίες εγκατάλειψης – «Με τρόμαζε το να μείνω μόνη» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily Ratajkowski, – Με,Emily Ratajkowski, – me