Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνησή του απ’ τα γυρίσματα του Maestro

19:56 9/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας άνθρωπος που πάντα απολαμβάνουμε να ακούμε να μιλάει. Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στο Maestro, στον ρόλο του Μιχάλη, έναν ήρωα που γνωρίσαμε καλύτερα στο 8ο επεισόδιο της σειράς.

Τι έχει αγαπήσει στον ρόλο του και τη σειρά; Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνησή του απ’ τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς και πώς αισθάνεται που συμμετέχει στην πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix; Για όλα αυτά μίλησε σε μια απολαυστική συνέντευξη στο ethnos.gr.

Σχετικά με το τι θυμάται πιο έντονα απ’ τα

γυρίσματα, όπως είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως του έχει μείνει η πολύ σωστή οργάνωση της εταιρείας παραγωγής και η φροντίδα που πήραν, σε μια συνθήκη γυρισμάτων που δεν ήταν εύκολη, σ’ ένα σχεδόν ακριτικό νησί σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το φθινόπωρο ξέσπασε μια δυνατή κακοκαιρία.

«Έντονα με την καλή έννοια, θυμάμαι, το επίπεδο οργάνωσης και επαγγελματισμού της εταιρίας παραγωγής, όπου σε δύσκολες συνθήκες και εκτός έδρας γυρίσματα, πολύ μακριά από την Αθήνα, σ’ ένα σχεδόν ακριτικό νησί, δεν μας έλειπε τίποτα. Ήμασταν απολύτως φροντισμένοι, περιποιημένοι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τις πιο δύσκολες συνθήκες, θα σταθώ στις μετακινήσεις που ήταν πάρα πολύ ζόρικες, επειδή ήμασταν στις αρχές του φθινοπώρου εκεί και μόλις είχε ξεσπάσει μια πολύ δυνατή κακοκαιρία. Δεν θα ξεχάσω το τελευταίο μου γύρισμα, κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου είχα φύγει μ’ ένα θαλάσσιο ταξί από τους Παξούς για να πάω στην Κέρκυρα και από εκεί να πετάξω πίσω στην Αθήνα. Ενώ βρισκόμουν μεσοπέλαγα, είχε πάρα πολλά μποφόρ, ήρθε μήνυμα στο κινητό από την πολιτική προστασία που έλεγε στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Ήταν αυτές οι στιγμές που λες τώρα θα ζήσω; Δεν θα ζήσω; Θα βουλιάξουμε; Δεν θα βουλιάξουμε; Θα γυρίσω στην Αθήνα; Θα προλάβω να δω αυτή τη σειρά που τόσο πολύ λαχταρώ;», είπε ο ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Αναφορικά με τα συναισθήματά του που το Maestro μπαίνει στο Netflix, είπε ότι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γι’ αυτό είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είναι μέρος της σειράς. Όπως εξήγησε, θεωρεί ότι έγινε η αρχή και πλέον άνοιξε ο δρόμος για τις ελληνικές παραγωγές.

«Είναι μία τόσο πρωτόγνωρη εμπειρία. Μια προοπτική τόσο απρόσμενη, τόσο απροσδόκητη, τόσο έξω από τη δική μας λογική και φιλοσοφία που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Είναι μία πολύ άγνωστη περιοχή, η οποία ανοίγει τεράστιες προοπτικές και πιθανότητες. Καλό, βέβαια, είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί κακά τα ψέματα, το Netflix είναι μια τεράστια πλατφόρμα, στην οποία προσθέτονται κάθε χρόνο άπειρες παραγωγές απ’ όλο τον κόσμο και για να μπορέσει να ξεχωρίσει μια δουλειά είναι από θέμα τύχης μέχρι χίλιοι δυο άλλοι λόγοι. Παρόλα αυτά, αυτό το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο είναι πως άνοιξε ο δρόμος πλέον για τις ελληνικές παραγωγές. Έγινε η αρχή και αυτό μόνο καλό μπορεί να επιδράσει για το σινάφι μου, γιατί οι παραγωγοί ενδέχεται πλέον να αρχίσουν ν’ αντιμετωπίζουν αυτά τα προϊόντα της ελληνικής μυθοπλασίας με μια πιο μεταπολιτική διάθεση. Να ξεφύγουμε λίγο από τα στενά όρια της χώρας. Να επενδύουν καλύτερα στην εικόνα, στον εξοπλισμό, στα συνεργεία και να φτιάχνουμε σειρές, για τις οποίες θα είμαστε περήφανοι και δεν θα ντρεπόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μάλιστα στη συνέντευξή του στο Έθνος αποκάλυψε πως τον Φεβρουάριο ξεκινάνε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, για την οποία τόσο ανυπομονούμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνησή του απ’ τα γυρίσματα του Maestro εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα