H Daily Telegraph αποθεώνει την Ελλάδα – Οι κρυφοί παράδεισοι της χώρας μας που προτείνει στους Βρετανούς

13:18 21/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Daily Telegraph επικεντρώνεται σε δέκα προορισμούς που όπως λέει οι Έλληνες θέλουν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, ώστε μόνο αυτοί να μπορούν να τους απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρόκειται για τα κρυφά μέρη στην Ελλάδα που σύμφωνα με το βρετανικό μέσο αποτελούν παράδεισοι τους οποίος λίγοι γνωρίζουν αλλά όλοι θα θέλουν να επισκεφτούν.

Η Μήλος στην πρώτη θέση της λίστας με τα καλύτερα νησιά στον

κόσμο για το 2021! Το νησί των Κυκλάδων κλέβει τις εντυπώσεις

Τα κρυφά μέρη της Ελλάδας που αποθεώνει η Βρετανική Daily Telegraph

Ο αρθρογράφος ξεκινά από τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων οι οποίοι όπως υποστηρίζει προτιμούν να “περνούν τις διακοπές τους με φίλους” ενώ τον Άγουστο πάντα “γυρίζουν στο χωριό τους”. Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική έρευνα, η ευχάριστη παρέα και το καλό φαγητό είναι τα συστατικά των ιδανικών διακοπών για τους Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να ξεγράψουν τις διακοπές στο εξωτερικό, καθώς η χώρα τους είναι μία από τις ομορφότερες στον κόσμο.

Οι πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες της Ελλάδας που έχουν γίνει γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Το άρθρο προχωρά αποκαλύπτοντας τους δέκα αυθεντικούς παράδεισους που οι Έλληνες τουρίστες προτιμούν να μην μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο και αναμφίβολα αξίζουν την προσοχή των Βρετανών. Στη λίστα με τις δέκα “μυστικές” περιοχές, η Κίμωλος ξεχωρίζει στην πρώτη θέση που αναφέρεται ως το αντίθετο της Μυκόνου και η Νάξος που εντυπωσιάζει με τις εμπειρίες που προσφέρει μακριά από τα πλήθη, την ατέλειωτη ακτογραμμή και τους ορεινούς οικισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greecestagram (@greecestagram)

Η Πρέβεζα, το Ζαγόρι και το Μέτσοβο με τη γραφικότητα και το εντυπωσιακό τοπίο αντιπροσωπεύουν επάξια την ηπειρωτική Ελλάδα. Η Σύρος με τα αγνά τοπικά προϊόντα της και η Ανατολική Κρήτη που σφύζει από ανέγγιχτες παραλίες και μικρές ταβέρνες δεν θα μπορούσε να λείπει από την κατάταξη. Η Αλόννησος κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση στη λίστα, καλώντας τους επισκέπτες να ταξιδέψουν στον μυστηριώδη κόσμο του πρώτου υποβρύχιου μουσείου στην Ελλάδα. Τέλος, το άρθρο ολοκληρώνεται με μια αναφορά στο φιλόξενο Καστελόριζο και τη σαγηνευτική Σαντορίνη. Το άρθρο πλέκει το εγκώμιο της χώρας μας και απομακρύνεται από τους mainstream προορισμούς για να γνωρίσει στους Βρετανούς και άλλες περιοχές της χώρας μας τις οποίες αξίζει να ανακαλύψουν στο επόμενο ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zagori Region (@zagorohoria_greece)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο H Daily Telegraph αποθεώνει την Ελλάδα – Οι κρυφοί παράδεισοι της χώρας μας που προτείνει στους Βρετανούς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα