Η Courteney Cox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα «Φιλαράκια» της! (Photo)

18:21 17/6/2019 - Πηγή: iPop
Μερικές φιλίες κρατάνε για πάντα, ακόμα και στο Hollywood. Είναι συγκινητικό όταν βλέπεις ότι μια φιλία παραμένει ζωντανή μετά από τόσα πολλά χρόνια και μπορεί να συγκινούμαστε λίγο παραπάνω επειδή αυτή έχει να κάνει με τις πρωταγωνίστριες της πιο αγαπημένης μας σειράς EVER!

Η Courteney Cox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα «Φιλαράκια» της, αυτά που γνώρισε για τις ανάγκες μιας σειράς και παρέμειναν κοντά της όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Courteney Cox, Jennifer Aniston

και Lisa Kudrow ποζάρουν αγκαλιασμένες και το Internet δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά του!

Ειδικότερα, η Courteney Cox γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της μαζί με τις Jennifer Aniston και Lisa Kudrow, ενώ δημοσίευσε μια φωτογραφία των τριών τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1,8 εκατομμύρια likes!

«Πόσο τυχερή είμαι που γιορτάζω τα γενέθλιά μου με αυτές τις δυο; Σας αγαπώ κορίτσια. Πολύ», έγραψε η Courteney Cox στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ αυτή την σχολίασε και η Lisa Kudrow γράφοντας ότι: «Σας αγαπώ κορίτσια. Ευτυχισμένα γενέθλια Court».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 15 Ιούν, 2019 στις 8:51 μμ PDT

Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να κάνει τους θαυμαστές της αγαπημένης σειράς να πιστέψουν ότι επιτέλους έρχεται ένα reunion, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Σημειώνεται ωστόσο, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ellen, η Jennifer Aniston απαντώντας σε σχετικά σενάρια απάντησε ότι «Τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν».

Διάβασε ακόμη:

Το reunion της Monica και της Phoebe που μας χάρισε η Ellen και την ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Photo: Getty Images

Το άρθρο Η Courteney Cox γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα «Φιλαράκια» της! (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα