Η Courteney Cox αναβίωσε την επική χορογραφία με τον Ross και “έριξε” το Instagram

20:00 31/5/2021 - Πηγή: iPop

Έχοντας πάνω από 10 εκατομμύρια views μέχρι τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο, η Courteney Cox κατάφερε με ένα της video να “ρίξει” το Instagram! H χορογραφία της Monica και του Ross αυτή τη φορά είχε ως παρτενέρ τον Ed Sheeran, ο οποίος έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να αντιγράψει τον Ross!

«Λίγη χορευτική ρουτίνα με έναν φίλο», έγραψε στη λεζάντα του video που ανέβασε η ηθοποιός, η

οποία φαίνεται πως δεν ξεχνά ποτέ τον ρόλο της Monica.

Reunion Friends: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους κι εκτός της σειράς!

Στο video, φαίνεται η ηθοποιός και ο τραγουδιστής να αναπαριστούν την ρουτίνα της Monica και του Ross, που είδαμε στο επεισόδιο με τον διαγωνισμό χορού στο Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve, κατά την Πρωτοχρονιά του 2000.

Θυμήσου τον επικό χορό της Monica και του RossΔες την χορογραφία της Monica και του Ross, με τον Ed Sheeran στη θέση του David Schwimmer:

Η αναπαράσταση κέρδισε αμέσως τους φανς των Friends, οι οποίοι έδειξαν πως απόλαυσαν το ντουέτο Courteney και Ed Sheeran, για τον οποίο πρέπει να πούμε ότι το challenge ήταν μεγάλο αλλά το κέρδισε!

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Το video ανέβηκε μερικές μέρες αφότου έκανε πρεμιέρα το reunion των Friends που λάτρεψε το κοινό! Θυμήσου εδώ τις 10 καλύτερες στιγμές του επεισοδίου!

Η στιγμή που η Phoebe μοιράστηκε την επιτυχία της με τη Lady Gaga και η αστρονομική αμοιβή των ηθοποιών για το reunion των Friends

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Courteney Cox αναβίωσε την επική χορογραφία με τον Ross και “έριξε” το Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα