Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε την δική της σειρά sex toys και μιλά για την σημασία της αυτοϊκανοποίησης

15:21 30/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Cara Delevingne ανακοίνωσε ότι είναι η συνιδιοκτήτρια της εταιρίας με sex toys Lora DiCarlo. Το μοντέλο που έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την σεξουαλικότητα τόσο όσον αφορά τον σεξουαλικό της προσανατολισμό όσο και την σεξουαλική ικανοποίηση, αποφάσισε να κάνει τον λόγο της πράξη και να κυκλοφορήσει την δική της σειρά με σεξουαλικά βοηθήματα. Η σειρά sex toys της Cara Delevingne είναι στην κυριολεξία το πιο hot και sexy νέο των τελευταίων ημερών.

Τα sex toys της Cara Delevingne κυκλοφόρησαν!

Η ίδια δήλωσε σχετικά με το νέο επιχειρηματικό της βήμα: “Θα χρησιμοποιήσω τη φωνή και την πλατφόρμα μου για να εμπνεύσω και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη σεξουαλικότητά τους με θετικότητα και αυτοπεποίθηση, για να γιορτάσουν ανεπιφύλακτα τη σεξουαλική εξερεύνηση και να εργαστούν για την απομάκρυνση του στίγματος της σεξουαλικότητας”. Η Cara δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη και είπε ότι “το όραμα της εταιρείας sex toys αντιπροσωπεύει τόσο πολύ αυτό που υποστηρίζει-με γνώμονα τις γυναίκες, με έμφαση στις γυναίκες και την ευχαρίστηση”.

Η νέα συλλογή κοσμημάτων του Dior με πρωταγωνίστρια την Cara Delevingne θα σε εντυπωσιάσει!

Το μοντέλο είχε μιλήσει το προηγούμενο διάστημα για τον χρόνο που αφιέρωσε κατά την διάρκεια της καραντίνας στην ικανοποίησή της. Την ώρα που ο υπόλοιπος πλανήτης είχε αφιερωθεί στα παζλ, την μαγειρική και την γυμναστική, το μοντέλο είχε θέσει ως προσωπικό στόχο να φτάσει στον απόλυτο οργασμό! Στην προσπάθειά της, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα sex toys τα οποία έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ.

Η ίδια μεγάλωσε στο Λονδίνο σε περιβάλλον οικοτροφείου όπου ο αυνανισμός συνδέθηκε άρρηκτα με το πορνό, το οποίο έγινε βαρετό μετά από λίγο. Στην πρώιμη ενήλικη ζωή της, οι βόλτες στα sex shop λέει ότι την άφηναν αδιάφορη. Τα sex toys δεν φαίνεται να είχαν κανένα ενδιαφέρον αφού τα περισσότερα προσανατολίζονταν προς το αντρικό πρότυπο χωρίς να έχουν ρεαλιστική εικόνα της γυναικείας ικανοποίησης. Σύμφωνα με την ίδια, κανένα από αυτά δεν θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι παραπάνω από την ηλεκτρική της οδοντόβουρτσα! Η εμπειρία της λοιπόν, την οδήγησε στο να δημιουργήσει την δική της σειρά με sex toys, αναλαμβάνοντας τόσο τον σχεδιασμό όσο και τον ποιοτικό έλεγχο.

Διάσημες που μας έχουν δείξει περήφανες τα αξύριστα σώματά τους

Το διάσημο και εκκεντρικό μοντέλο, δεν έχει διστάσει να μιλήσει πολλές φορές και για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Ήδη από το 2017 είχε αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλη ενώ το 2020 αυτοπροσδιορίστηκε ανοιχτά ως pansexoual. Η Cara Delevigne αποτελεί σύμβολο της σεξουαλικής απελευθέρωσης μεταξύ των διασήμων αφού με τις δηλώσεις και την στάση της παρακινεί τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν την σεξουαλικότητά τους και να πάψουν να θεωρούν την αυτοϊκανοποίηση taboo.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε την δική της σειρά sex toys και μιλά για την σημασία της αυτοϊκανοποίησης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα