Η Cara Delevingne έρχεται με το «Planet Sex»! Ένα ντοκιμαντέρ που σε βοηθά να εξερευνήσεις τον κόσμο του αυνανισμού και του σεξ χωρίς όρια

20:01 14/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το νέο της ντοκιμαντέρ! Το «Planet Sex» έρχεται για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τον κόσμο του αυνανισμού και όλες τις ερωτικές δραστηριότητες που υπάρχουν! Ενδιαφέρον δεν ακούγεται;

«Βγαίνω ραντεβού με άντρες, αλλά αγαπώ τις γυναίκες — και όλους τους υπόλοιπους», τονίζει το 30χρονο super model στο teaser των 60 δευτερολέπτων. «Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο του σεξ – και θέλω απαντήσεις τώρα!».

Η Cara Delevingne κυκλοφόρησε την δική της σειρά sex toys και μιλά για την σημασία της αυτοϊκανοποίησης

Cara Delevingne ντοκιμαντέρ για σεξ: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το ντοκιμαντέρ των 6 επεισοδίων εμβαθύνει στους διάφορους τρόπους με τους οποίους ασκείται η σεξουαλικότητα σε όλο τον κόσμο. Το «Planet Sex» ακολουθεί, επίσης, το σεξουαλικό ταξίδι της ίδιας της ηθοποιού.

Στο trailer, η Delevingne ταξιδεύει από το Λος Άντζελες στο Τόκιο προκειμένου να αποκτήσει μια εικόνα για τις πολιτισμικές διαφορές σχετικά με την ερωτική απόλαυση.

Στην πορεία, η Βρετανίδα συναντά drag queens και sexperts και παρακολουθεί ένα σεμινάριο αυνανισμού όπου της λένε να «αρχίσει να αυνανίζεται τώρα».

«Απλώς ζω από αυτήν την queer ενέργεια», αναφωνεί η σταρ του «Only Murders in the Building» ενώ βρίσκεται σε μια παρέλαση pride.

Στην πραγματικότητα, η Delevingne – η οποία προσδιορίζεται ως πανσέξουαλ – είπε ότι αυτές οι σε βάθος σεξουαλικές εμπειρίες την ανάγκασαν να βγει από το comfort zone της και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να ξεπεράσει την σεξουαλική της άγνοια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC Three (@bbcthree)

«Δώσε στον εαυτό σου ένα χεράκι»: Η καμπάνια που σε καλεί να απομυθοποιήσεις τον αυνανισμό

«Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν μια τάξη, και θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ’ αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο χαλάκι γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να μου λένε, «Λοιπόν, βγάλε τα εσώρουχά σου. Αυτό είναι το λιπαντικό», αποκάλυψε η Delevingne.

«Νιώθω ότι το χρειαζόμουν αυτό στη ζωή μου, ειλικρινά», δήλωσε η Cara σχετικά με το «Planet Sex», σύμφωνα με το Vanity Fair και πρόσθεσε, «Είχα επιλέξει να κάνω ένα βήμα πίσω από την αγάπη και τις σχέσεις για λίγο πριν κάνω αυτό το βήμα και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ξανά πόσο χρειαζόμουν να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω ορισμένες καταστάσεις στη ζωή μου ώστε να προχωρήσω.  Πραγματικά μεγάλωσα πολύ».

Το «Planet Sex» κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο BBC κι εμείς ανυπομονούμε όσο ποτέ να δούμε το αγαπημένο μας μοντέλο εν δράσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Cara Delevingne έρχεται με το «Planet Sex»! Ένα ντοκιμαντέρ που σε βοηθά να εξερευνήσεις τον κόσμο του αυνανισμού και του σεξ χωρίς όρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop