Τα κασκόλ απ’ τα Zara που αγαπήσαμε κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ!

15:15 31/10/2019 - Πηγή: iPop

Έφτασε η εποχή του χρόνου που το κασκόλ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του outfit μας καθώς ο καιρός ψυχραίνει και θέλουμε κάτι extra να μας ζεσταίνει και να νιώθουμε πιο… cozy! Έτσι, βρήκαμε τα καλύτερα κασκόλ απ’ τα Zara που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ!

Τα κασκόλ τον Χειμώνα αλλά και το Φθινόπωρο είναι απαραίτητα όχι μόνο επειδή μας κρατάνε ζεστές τις πιο κρύες μέρες και νύχτες, αλλά επειδή αναβαθμίζουν το στιλ

μας και μπορούν να το κάνουν να ξεχωρίσει.

Θα μου πεις μπορεί ένα κασκόλ να αναδείξει ένα outfit; Ναι, αναλόγως το χρώμα, τον τρόπο που το έχεις φορέσεις και φυσικά το ύφασμά του.

Εμείς βρήκαμε τα αγαπημένα μας κασκόλ απ’ τα Zara, τα οποία είναι και ιδιαίτερα οικονομικά, καθώς κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Ένα από τα αγαπημένα μας κασκόλ με ωραίο μοτίβο είναι αυτό το μάλλινο κασκόλ με «φθαρμένες» άκρες. Είναι ένα από τα πιο χουχουλιάρικα, ζεστά και stylish κασκόλ που μπορείς να φορέσεις απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς είτε να το τυλίξεις γύρω από τον λαιμό σου, είτε να το αφήσεις να κρέμεται απ’ τη μια μεριά, είτε να το ρίξεις στους ώμους σου.

Το συγκεκριμένο κασκόλ θα το βρεις στα 20 ευρώ και τα χρώματά του σου επιτρέπουν να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ένα άλλο κασκόλ που αγαπήσαμε απ’ τα Zara είναι αυτό το μουσταρδί. Το έντονο χρώμα του μας κέντρισε αμέσως την προσοχή και θα δώσει και μια χαρούμενη πινελιά στα σκούρα χρώματα του Χειμώνα.

3 τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου αυτόν το Χειμώνα!

Είναι λιγάκι πιο λεπτό, μπορείς να το φορέσεις με όποιον τρόπο αγαπάς και κοστίζει 16 ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου.

Το ίδιο κασκόλ με το ίδιο ύφασμα μπορείς να το βρεις και σε άλλα χρώματα, όπως μαύρο και μπεζ.

Ένα άλλο κασκόλ που μας ενθουσίασε καθώς είναι λίγο πιο… girly αλλά και stylish, είναι αυτό το μπεζ κασκόλ απ’ τα Zara με διακριτικές πέρλες. Το συγκεκριμένο, ταιριάζει σχεδόν με όλα, μπορείς να το σετάρεις εύκολα με ένα total black ή και white look (ναι white look και τον Χειμώνα), μπορείς να το ρίξεις πάνω από το δερμάτινο jacket σου ή πάνω από το παλτό σου!

Το συγκεκριμένο είναι λίγο πιο ακριβό από τα παραπάνω καθώς κοστίζει 23 ευρώ αλλά το σίγουρο είναι πως θα το ευχαριστηθείς!

Το βέβαιο είναι ότι ένα κασκόλ τώρα που ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο ψυχρός, το έχεις ανάγκη!

Κι αν έχεις αμφιβολίες για το πώς να τα φορέσεις… σου δείχνουμε τον τρόπο:

Βάλε το κασκόλ σου σωστά το Φθινόπωρο!

Photo: unsplash/courtney Hobbs

Το άρθρο Τα κασκόλ απ’ τα Zara που αγαπήσαμε κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα