Η Angelina Jolie ροκάρει δίχως αύριο μαζί με την κόρη της στη συναυλία των Maneskin – Τα βίντεο με τις iconic στιγμές της βραδιάς

12:40 11/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Angelina Jolie είναι μια rockstar μαμά και δεν το κρύβει καθόλου! Η αγαπημένη μας ηθοποιός πέρασε πολύτιμο χρόνο με την 16χρονη κόρη Shiloh Jolie-Pitt με τον καλύτερο τρόπο! Και φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος από μία συναυλία των Måneskin.

H Angelina Jolie και η κόρη της ρόκαραν το Σάββατο, 9/7, κάτω από τους ρυθμούς του συγκροτήματος Måneskin, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στη Ρώμη.

«Μπορεί ποτέ να μην μπορέσω να βγω ξανά έξω ή ακόμη και να μιλήσω καθώς είμαι κορίτσι»:

Η Angelina Jolie για άλλη μία φορά δίνει φωνή στις γυναίκες του Αφγανιστάν

Angelina Jolie – Συναυλία Maneskin: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η ηθοποιός!

Στις φωτογραφίες από το show στο Circo Massimo, ήταν και οι δύο χαμογελαστές και η Jolie έδειχνε να περνά υπέροχα παρακολουθώντας την συναυλία με την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει, την κόρη της Shiloh.

quella mascella così affilata… e che squisitezza angelina jolie pic.twitter.com/K1iDO5jDlJ

— FemministaPrepotente (@sonoprepotente) July 10, 2022

Η Angelina Jolie και η κόρη της ήταν ντυμένες στα μαύρα, ενώ βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media τις δείχνουν να απολαμβάνουν τις επιτυχίες των Måneskin. 

Η Shiloh έχει δείξει στο παρελθόν το ρυθμικό της ταλέντο, καθώς χόρεψε στους ρυθμούς του κομματιού «Vegas» που ερμήνευσε η Doja Cat, το πρώτο single από το  soundtrack του Elvis, σε ένα viral βίντεο τον περασμένο μήνα. Ηγήθηκε ενός από τα πολλά χορευτικά τρίο που εμφανίζονται στο βίντεο από τον χορογράφο Hamilton Evans στο Millennium Dance Complex στο Los Angeles.

quella mascella così affilata… e che squisitezza angelina jolie pic.twitter.com/K1iDO5jDlJ

— FemministaPrepotente (@sonoprepotente) July 10, 2022

«Τα παιδιά θα πληρώσουν το υψηλότερο τίμημα»: Η Angelina Jolie μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία και αποκαλύπτει την μεγαλύτερη αλήθεια

Η Jolie, η οποία ίδρυσε το Ίδρυμα Maddox Jolie-Pitt το 2003 και κάνει συχνά φιλανθρωπικά έργα με τα παιδιά της, ενώ άλλη μία φορά πρόσφατα μοιράστηκε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή με την κόρη της Shiloh τον Φεβρουάριο, όταν ταξίδεψαν μαζί στην Καμπότζη.

«Λίγες μέρες στην Καμπότζη ανάμεσα στους ζεστούς ντόπιους και νιώθω ότι η ψυχή μου αναρρώνει. Αυτή ήταν πάντα μια ξεχωριστή χώρα για μένα και την οικογένειά μας», έγραψε η Jolie, η οποία υιοθέτησε το πρώτο της παιδί τον Maddox από τη χώρα το 2002.

Angelina Jolie: Με πλαστά χαρτιά υιοθέτησε τον Maddox

Girl!?? #AngelinaJolie pic.twitter.com/ZKN0IJjpKK

Keywords
Τυχαία Θέματα