Η 10χρονη Noella γίνεται το νεότερο trans μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας, δίνει έμπνευση και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα

16:04 19/8/2022 - Πηγή: iPop

Ιστορία γράφτηκε στον κόσμο της μόδας, καθώς ένα trans κορίτσι έγινε το μικρότερο trans μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και είναι μόλις δέκα ετών! Η ιστορία της μικρής Noella θα σε συγκινήσει και αξίζει να την διαβάσεις!

Η συγκεκριμένη 10χρονη με το όνομα Noella περπάτησε στην πασαρέλα για τον σχεδιαστή Mel Atkinson, ο οποίος είναι ο σχεδιαστής πίσω από την Trans Clothing Company. Το νεαρό μοντέλο είπε: «Νιώθω καλά που ήδη εμπνέω τα trans παιδιά να είναι ο εαυτός τους».

5 trans ηθοποιοί που αλλάζουν τη βιομηχανία του κινηματογράφου

Παιδί μοντέλο trans: Η συγκινητική ιστορία της Noella

Το ταξίδι της Noella για την μετάβαση ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία τεσσάρων ετών. Οι γονείς του κοριτσιού, Dee McMaher και Ray υποστηρίζουν πλήρως την κόρη τους σε αυτή τη μετάβαση και είπαν πόσο απίστευτα περήφανοι είναι που εμπνέει τους υπόλοιπους ανθρώπους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη trans* clothing (@transclothingcompany)

Η Dee, η οποία εργάζεται ως διοργανώτρια εκδηλώσεων, είπε: «Η Noella δεν νευριάζει και δεν φοβάται ποτέ με τίποτα. Είναι μια μικροσκοπική επαγγελματίας! Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που κατέβηκε στην πασαρέλα και είδε όλο τον κόσμο και τις κάμερες. Ξέρει ακριβώς πώς να δουλεύει για ένα πλήθος. Είμαστε τόσο περήφανοι για τη Noella που είναι το πρώτο trans παιδί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, νιώθουμε δέος για την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά της».

Σύμφωνα με τους γονείς της, η Noella άρχισε να τους λέει ότι δεν είναι αγόρι όταν ήταν μόλις δύο ετών. Στα τέσσερα της χρόνια, πήγε σε θεραπεία και δήλωσε στον γιατρό ότι είναι κορίτσι. Οι γονείς της λένε ότι είναι πολύ μικρή για να μεταβεί ιατρικά, αλλά κοινωνικά έκανε τη μετάβαση στα τέσσερα και στα επτά άλλαξε νόμιμα το όνομά της. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

«Ήταν τόσο απίστευτο και αγνό να την βλέπω να αγκαλιάζει αυτό που είναι», δήλωσε η μητέρα της. «Δεν έχει κανένα φόβο όταν βρίσκεται στην πασαρέλα και ξέρει ακριβώς πώς να δουλεύει με το κοινό και την κάμερα».

Οι αγαπημένοι μας ήρωες της Disney έγιναν transgender κι έχουν πολύ ενδιαφέρον | Photos

Στη νεαρή ηλικία των επτά ετών, η Noella άρχισε να κάνει μόντελινγκ σε πασαρέλες και άλλαξε νόμιμα το όνομά της. Τώρα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να δημιουργήσει περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα trans άτομα και θέλει να αποδεχτούν αυτό που είναι. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η 10χρονη Noella γίνεται το νεότερο trans μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας, δίνει έμπνευση και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα