Angelina Jolie – Brad Pitt: Αποκαλύφθηκαν οι φωτογραφίες με τις μελανιές της από τον καυγά το 2016

13:47 19/8/2022 - Πηγή: iPop

Αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες από τα τραύματα της Angelina Jolie, τα οποία φέρεται να δημιουργήθηκαν από τον καυγά με τον πρώην σύντροφό της Brad Pitt, κατά τη διάρκεια μίας πτήσης το 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υπέβαλε φωτογραφίες

με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της σε έρευνα του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του γάμου τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους ερευνητές ότι ο Pitt, ο οποίος είχε θέματα αλκοολισμού, της ούρλιαξε κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από τη Νίκαια της Γαλλίας στις ΗΠΑ..

Υποστήριξε ότι ο Pitt «την άρπαξε από το κεφάλι και από τους ώμους», την κούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε, «Εσύ είσαι η βασίλισσα αυτής της οικογένειας;».

H Angelina Jolie πίσω από την ανώνυμη αγωγή στο FBI – Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τον τσακωμό της ηθοποιού με τον Brad Pitt στην πτήση τους το 2016

Angelina Jolie – Φωτογραφίες με μελανιές: Όλα όσα διέρρευσαν από το FBI

Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν έξω από την πόρτα κι ενώ έκλαιγαν, ρώτησαν: «Είσαι καλά μαμά;» ισχυρίστηκε.

Ο Pitt φέρεται να φώναξε ως απάντηση: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», ανέφερε η έκθεση.

Σύμφωνα με την Jolie, αυτό το σχόλιο ώθησε ένα από τα παιδιά τους να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, είσαι εσύ», κάτι που εξόργισε τον Brad Pitt. Η ηθοποιός στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.

Η Jolie ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της ως αποτέλεσμα και μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον τραυματισμό της στον αγκώνα με το FBI.

FBI docFBI doc

Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στην έκθεση, καθώς και χειρόγραφες σελίδες που παρείχε η Jolie, φέρεται να είναι από τα παιδιά της, που περιέχουν περιγραφές του περιστατικού. 

Αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, το ζευγάρι φέρεται να είχε μια σωματική διαμάχη και ισχυρίστηκε ότι ο Pitt εμπόδισε εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Jolie είπε πως υπέστη επίσης «τραύμα και έγκαυμα από το χαλί» στο αριστερό της χέρι. 

«Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt;

 Ο Pitt δεν συνελήφθη, ούτε κατηγορήθηκε σε σχέση με το περιστατικό αφού το FBI ολοκλήρωσε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με την έκθεση, αφού εξέτασε μια δήλωση πιθανής αιτίας που σχετίζεται με το περιστατικό, ένας εκπρόσωπος από το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ «συζήτησε τα πλεονεκτήματα αυτής της έρευνας με τον πράκτορα της υπόθεσης».

«Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω πολλών παραγόντων», ανέφερε η έκθεση.

Τον Απρίλιο, η Jolie ζήτησε την αναφορά στην έρευνα – ανώνυμα και ως Jane Doe – για να ανακαλύψει γιατί ο Pitt δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

Όπως αναφέραμε αυτή την εβδομάδα, πηγές κοντά στον Pitt ανέφεραν ότι και οι δύο πλευρές είχαν την ίδια αναφορά για σχεδόν έξι χρόνια, προσθέτοντας ότι τον χρησιμοποιούσε για τα μέσα ενημέρωσης. Παρόλο που είναι πλέον νομικά χωρισμένοι, οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Angelina JolieBrad Pitt: Αποκαλύφθηκαν οι φωτογραφίες με τις μελανιές της από τον καυγά το 2016 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα