Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο σύντροφος της 17χρονης – «Μαλώσαμε και τη σκότωσα»

15:05 6/8/2022 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες ώρες, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη δολοφονία στο Περιστέρι, αφού ομολόγησε ο σύντροφος της 17χρονης το φρικτό έγκλημά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και

ανακριτή, υπό ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι τη Δευτέρα 08/08.

Ομολόγησε ο σύντροφος της 17χρονης – Τι τον πρόδωσε

Το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο Περιστέρι, αλλά και η συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Το κινητό του από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο σύντροφος της 17χρονης – «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα