Keeping Up with the Kardashians: Χώρισε η Kim, για δεύτερη φορά μανούλα η Khloe!

11:49 6/8/2022 - Πηγή: iPop

Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις τρέχουν για την οικογένεια Kardashian με τα γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του E! News, χώρισε η Kim Kardashian με τον Pete Davidson, έπειτα από εννέα μήνες σχέσης. Από την άλλη, η αδερφή της Khloe πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τον Tristan Thompson, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς!

Η Khloé Kardashian και ο πρώην σύντροφός της περιμένουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας!

Γιατί
χώρισε η Kim Kardashian με τον σύντροφό της Pete Davidson;

Σύμφωνα με το E! News, πληροφορίες από έγκυρεw πηγές μεταδίδουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, οι δυο τους χώρισαν χωρίς δράματα και αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Παρόλο που η Kim και ο Pete «τρέφουν ακόμη και τώρα σεβασμό κι αγάπη ο ένας για τον άλλον», κατάλαβαν πως η απόσταση και τα γεμάτα προγράμματά τους «έκαναν πολύ δύσκολη τη σχέση τους».

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε όταν η 41χρονη τηλεπερσόνα παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021. Ο Pete μάλιστα, είχε κάνει ξεκάθαρο πριν λίγο καιρό πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια μια μέρα, λέγοντας ότι το να έχει παιδιά είναι «το όνειρό του». Μοιράστηκε μάλιστα πως «Προσπαθώ να εξελιχθώ και να γίνομαι καλύτερος, οπότε όταν συμβεί αυτό, να είναι απλό και εύκολο για μένα».

Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Pete Davidson

Όσον αφορά την Kim, η ίδια αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των 4 παιδιών τους, Kanye West.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Khloe για δεύτερη φορά μαμά- Η θυελλώδης σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της, Tristan Thompson

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, το δεύτερο παιδί της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson ήρθε στη ζωή και είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Το πρώην ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο μωρό τους μέσω παρένθετης μητέρας και η Khloe δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το όνομα του γιου της.

Η Khloé Kardashian επαναστατεί και βάζει τέλος στην τοξική κουλτούρα της δίαιτας και στους χαρακτηρισμούς «μεγαλόσωμη», «μικρόσωμη», «λεπτή» και «παχιά»

Υπενθυμίζεται πως η πολυτάραχη σχέση της Khloe και του Thompson έγινε γνωστή για πρώτη φορά το 2016 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους, True Thompson το 2018. Χώρισαν για λίγο τον Ιούνιο του 2021, εξαιτίας της απιστίας του Tristan, ωστόσο ξαναέσμιξαν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο «εκτός από θέματα συν-γονικής μέριμνας».

View this post on Instagram

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Keeping Up with the Kardashians: Χώρισε η Kim, για δεύτερη φορά μανούλα η Khloe! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα