Τι γίνεται και οι celebrities κάνουν unlike στην ανάρτηση του Johnny Depp στο Instagram;

19:51 5/8/2022 - Πηγή: iPop

Αφαιρούνται μαζικά likes από ανάρτηση του Johnny Depp στο Instagram! Τι ακριβώς συνέβη και πώς σχετίζεται με την πολύκροτη δίκη με την Amber Heard;

O διάσημος star είχε ανεβάσει τον Ιούνιο μια ανάρτηση μετά τη δίκη με την πρώην σύζυγό του, εκφράζοντας το πόση δικαίωση νιώθει. Τώρα, πολλοί διάσημοι επιθυμούν να πάρουν τις αποστάσεις

τους. Ο λόγος;

Πολλοί θαυμαστές του Johnny Depp πλήρωσαν 3.000(!) δολάρια για ν’ αποκτήσουν πρόσβαση σε σφραγισμένα αρχεία απ’ τη δίκη. Όμως, αυτά τα σφραγισμένα αρχεία, όχι απλώς δεν θα βοηθούσαν τον Johnny Depp, αλλά περιείχαν και στοιχεία για τα οποία θα έπρεπε να απολογηθεί, όπως για το γεγονός ότι κάποιες φωτογραφίες ήταν πειραγμένες και κάποιες συνομιλίες που ακούστηκαν είχαν μονταριστεί.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά τη νίκη του και τα highlights της πολύκροτης δίκης

Τα νέα αυτά στοιχεία έκαναν, λοιπόν, αρκετούς διάσημους υποστηρικτές του Johnny Depp να θελήσουν να κρατήσουν μια πιο αποστασιοποιημένη στάση.

Έτσι, λοιπόν, όπως παρατήρησαν οι χρήστες του Reddit, celebrities, όπως η Elle Fanning, η Bella Hadid, ο Orlando Bloom, ο Robert Downey Jr, η NikkieTutorials, η Zoey Deutch, η Sophie Turner, ο Joey King, και πολλοί ακόμα αποφάσισαν να κάνουν unlike στη συγκεκριμένη ανάρτηση του Johnny Depp στο Instagram.

Δες την ανάρτηση απ’ την οποία αφαιρούνται τα likes:

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι γίνεται και οι celebrities κάνουν unlike στην ανάρτηση του Johnny Depp στο Instagram; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Johnny Depp,Instagram