Γυναικεία εσώρουχα: Τα 5 fashion style σουτιέν που δεν μετανιώνουμε να αγοράζουμε

16:17 16/4/2021 - Πηγή: iPop

Tο μυστικό για μια άψογη εμφάνιση είναι τα εσώρουχά μας και κυρίως η συλλογή σουτιέν μας! Αν έχουν καλή εφαρμογή τότε τα ρούχα μας θα στρώνουν υπέροχα και η εικόνα μας θα απογειώνεται. Το αντίθετο συμβαίνει όταν η επιλογή του σουτιέν είναι ακατάλληλη. Τότε όσο και αν το outfit τα «σπάει», το σουτιέν μας θα υπονομεύει εσωτερικά το look μας και θα το ρίχνει σε κατηγορία.

Με ποιο κριτήριο όμως θα επιλέξουμε το σωστό σουτιέν έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Πρώτο βήμα είναι να κατηγοριοποιήσουμε το στήθος μας. Είναι μεγάλο και βαρύ; Είναι μικρό; Είναι κανονικό; Στη συνέχεια πρέπει να προσδιορίσουμε τη χρήση για την οποία το χρειαζόμαστε. Είναι για την καθημερινότητά μας; Είναι για την γυμναστική; Είναι για τις βραδινές μας εξόδους;

Αφού συγκεντρώσουμε αυτές τις απαντήσεις είμαστε έτοιμες να στοχεύσουμε στο κατάλληλο σουτιέν.

Σουτιέν με Ενίσχυση

Οι γυναίκες με μικρό στήθος καλό θα είναι να επιλέγουν σουτιέν με ενίσχυση για την καθημερινότητά τους, ενώ για τις εξόδους τους μπορούν να επιλέγουν σουτιέν με τριπλή ενίσχυση για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μεγαλώνει το μπούστο έτσι ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας.

Αθλητικά Σουτιέν

Αν το σημείο προορισμού σας είναι το γυμναστήριο, τότε επιβάλλεται αθλητικό σουτιέν, όπου είναι καταλληλά για κάθε είδους σωματικής άσκησης. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, η επιλογή του κατάλληλου αθλητικού σουτιέν είναι… μεγάλη υπόθεση.

Η γυναίκα θα πρέπει να επιλέξει το είδος του σουτιέν ανάλογα με το μέγεθος του στήθους της. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος χρειάζονται αθλητικό σουτιέν που παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη και προστασία από τους κραδασμούς.

Σουτιέν minimizer

Στην περίπτωση που το στήθος σας είναι περισσότερο πληθωρικό απ΄όσο θα θέλατε τότε ένα minimizer σουτιέν είναι η σωστότερη επιλογή, με μια σχεδιαστική ματιά που σίγουρα θα τα λατρέψετε! Μπορεί να μικρύνει το στήθος σας ένα με δύο νούμερα και να σας κάνει να εκπνεύσετε με άνεση και αέρα, χωρίς να έχετε καταφύγει στη βοήθεια της επιστήμης.

Σουτιέν Push-Up

Για τις βραδινές σας εξόδους, εσείς τα κορίτσια με μικρό και κανονικό στήθος επιλέξτε ένα push up σουτιέν, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή, ακόμα και κάτω από λεπτά είτε και εφαρμοστά ρούχα.

Στράπλες Σουτιέν

Αν η επιλογή σας είναι να φορέσετε φόρεμα ή μπλούζα με αποκαλυπτική πλάτη και στέρνο, τότε αποφύγετε σουτιέν με τιράντες ακόμη και αν είναι διάφανες. Φαίνονται ιδιαίτερα ακαλαίσθητες και κάνουν την εμφάνισή σας να δείχνει υποδεέστερη. Επιλέξτε να φορέσετε ένα strapless σουτιέν ή ένα πολυμορφικό σουτιέν και γοητεύστε με την εμφάνισή σας!

Στα γυναικεία σουτιέν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Στραφείτε σε γνωστές εταιρείες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην αγορά όσο αφορά την ποιότητα αλλά και τις τιμές τους. Τα Triumph σουτιέν αποτελούν μια αξιόπιστη αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων τους θα βρείτε σουτιέν φθηνά, αφού τα triumph γυναικεία εσώρουχα με το υψηλό ποσοστό των πωλήσεών τους έχουν τη δυνατότητα να διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Αν είστε λάτρης της οικονομίας πέρα από λάτρης της ποιότητας τότε υπάρχει ένα διαδικτυακό κατάστημα που υπόσχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα χρήματά σας. Στο esorouxa-anelia.gr μπορείτε να επιλέξετε τα εσώρουχα που σας ταιριάζουν με μια μόνο κίνηση.

Επωφεληθείτε τώρα και ανανεώστε τα σουτιέν σας, φέρνοντας νέο αέρα στη διάθεσή σας!

Διάβασε ακόμα: Γυναικεία Εσώρουχα: 5 must have fashion για να βρεις ξανά τον περιπετειώδη χαρακτήρα σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γυναικεία εσώρουχα: Τα 5 fashion style σουτιέν που δεν μετανιώνουμε να αγοράζουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα