Μην επιχειρήσεις ποτέ να κάνεις κάτι τέτοιο στο κατοικίδιο σου!

11:31 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα μόδα που ξεκίνησε στη Ρωσία μας έχει εξοργίσει! Αρκετοί κάτοχοι κατοικίδιων αποφάσισαν με το έτσι θέλω (γιατί σίγουρα αν ρωτούσαν θα έπαιρναν αρνητική απάντηση) να αλλάξουν look και χρώμα στους τετράποδους φίλους τους και να τα μετατρέψουν σε πολύχρωμα κατοικίδια.

Όπως φυσικά καταλαβαίνεις αυτή η μεταμόρφωση των σκύλων και των γάτων σε πολύχρωμα κατοικίδια, όσο φυτικές και αν είναι οι βαφές που χρησιμοποιούνται, μπορεί να βλάψει πολύ την υγεία τους.

Πρόκειται για μία παρέμβαση στη φύση του ζώου η οποία μπορεί να έχει ακόμα και θανατηφόρες συνέπειες στη ζωή τους. Το βάψιμο επηρεάζει το τρίχωμα τους και μπορεί να τους δημιουργήσει μέχρι και δερματίτιδες. Επειδή, οι σκύλοι αλλά ειδικότερα οι γάτες καθαρίζονται γλύφοντας το τρίχωμα τους κατά τη διάρκεια του καθαρισμού (δηλαδή του γλειψίματος) καταπίνουν τις ουσίες που περιέχονται στις βαφές και είναι ανεπιθύμητες για τον οργανισμό τους.

Τα κατοικίδια είναι ζωντανά πλάσματα που έχουν χαρακτήρα αλλά και ψυχή! Κανείς, λοιπόν, ακόμα και αν είναι ο κάτοχός τους, δεν έχει το δικαίωμα να τα μεταχειρίζεται λες και είναι αξεσουάρ και να προσπαθούν να τα ταιριάξουν ακόμα και με τα ρούχα τους. Με το προσπαθήσεις να αλλάξεις χρώμα στο σκύλο σου εκτός από τη φύση του παρεμβαίνεις στο χαρακτήρα του στον ψυχικό του κόσμο! Σκέψου, λοιπόν, ότι μπορείς να τον κάνεις δυστυχισμένο!

Δες το video με τα πολύχρωμα ζώα και σε παρακαλούμε μη σκεφτείς ποτέ μα ποτέ να κάνεις κάτι τέτοιο στο δικό σου:

The post Μην επιχειρήσεις ποτέ να κάνεις κάτι τέτοιο στο κατοικίδιο σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα