Γρίφοι απ’ το 1955 παίζουν με το μυαλό σου!

11:40 7/12/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί σου αρέσουν οι γρίφοι; Καθημερινά το μυαλό σου καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλές διαφορετικές δοκιμασίες, ειδικά στη δουλειά, τις οποίες δεν επιλέγεις εσύ κατά βάση. Αφού «κουράζεις» τόσο πολύ το μυαλό σου, πώς γίνεται να θέλεις και στον ελεύθερο χρόνο σου να θέλεις να λύνεις γρίφους; Η απάντηση είναι πολύ απλή: Οι γρίφοι ιντριγκάρουν πάντα το μυαλό σου κι όταν πέφτεις πάνω τους δεν μπορείς να τους αντισταθείς! Επειδή, λοιπόν, ξέρουμε ότι σ’ αρέσουν, αυτοί οι γρίφοι απ’ το 1955 είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να εξασκήσεις το μυαλό σου!

Οι γρίφοι

απ’ το 1955 θα σε δυσκολέψουν και στόχος σου είναι να λύσεις τουλάχιστον 3 απ’ τους 5!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του test, μόνο 1 στους 50 ανθρώπους μπορούν να σκοράρουν 3/5 ή περισσότερο. Θα είσαι ανάμεσά τους;

Οι γρίφοι απ’ το 1955:

Τι μπορείς άλλο μπορείς να κάνεις, όμως, για να ακονίσεις το μυαλό σου;Εξάσκησε τη δημιουργικότητα σου: Πώς θα το κάνεις; Ο τρόπος είναι απλός! Θα σταματήσεις να επαναπαύεσαι και θα ψάχνεις δημιουργικές ασχολίες. Μπορείς να αρχίσεις τις χειροτεχνίες ή ακόμα και να παίζεις παιχνίδια.Παίξε με την μνήμη σου: Σκέψου το παρελθόν μίλησε με φίλους και προσπάθησε να θυμηθείς λεπτομέρειες που έχεις ξεχάσει. Φυσικά μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ λογικό με την πάροδο των χρόνων να αφήνεις μερικά πράγματα πίσω.Γυμνάσου: Η γυμναστική είναι ένας πολύ απλός και παράλληλα δραστικός τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου είναι να ξεκινήσεις τη γυμναστική. Χωρίς καν να το καταλάβεις, θα δεις αποτελέσματα και μάλιστα πιο άμεσα απ΄όσα φαντάζεσαι.Δες μερικούς ακόμα γρίφους:

Οι γρίφοι που χρειάζεσαι σήμερα για να δουλέψει το μυαλό σου

Το άρθρο Γρίφοι απ’ το 1955 παίζουν με το μυαλό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα