Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σε κάνει να πιστέψεις σε σένα!

18:31 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Μετά την περσινή επιτυχημένη διαφήμιση με τον σκαντζόχοιρο, η τράπεζα Erste Bank und Sparkasse της Αυστρίας επέστρεψε με τη φετινή της διαφήμιση. Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Erste έχει πρωταγωνιστές βομβίνους, τους γνωστούς ξάδελφους της μέλισσας!

Η διαφήμιση ασχολείται με το λεγόμενο «παράδοξο των βομβίνων», σύμφωνα με το οποίο αυτό το είδος μέλισσας είναι

φυσικά σχεδόν αδύνατο να πετάξει, λόγω του μεγάλου σώματός του και των μικροσκοπικών φτερών του.

Η διαφήμιση μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο βομβίνους και ακολουθεί δύο τέτοιες μέλισσες -Hanna και Max- καθώς προσπαθούν να αψηφήσουν τη βαρύτητα και να πετάξουν. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυο τους εμφανίζονται χέρι- χέρι να αιωρούνται κατά την ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων!

Φυσικά, όπως θα καταλάβεις βλέποντας τη διαφήμιση, η ομάδα που βρίσκεται πίσω απ’ αυτή είναι η ίδια που είχε δημιουργήσει πέρυσι τη διαφήμιση με τον γλυκό σκαντζόχοιρο.

Δες εδώ την περσινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Erste Bank.

Το #HannaBumblebee επιβεβαιώνει τη δύναμη της αυτοπεποίθησης και δείχνει ότι αν πιστέψεις κάτι πολύ, μπορείς όντως να το καταφέρεις με τρόπους που δεν είχες φανταστεί!

Δες τη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Erste:

Τι είναι ο βομβίνος;

Ο βομβίνος, γνωστός και ως μπάμπουρας, είναι ημι-κοινωνικό έντομο και κατατάσσεται στις αγριομέλισσες του γένος Bombus. Οι βομβίνοι οφείλουν την ονομασία του στην ελληνική λέξη βόμβος (= θόρυβος), δηλαδή το χαρακτηριστικό «βόμβο» που παράγεται κατά την πτήση τους. Είναι οι φυσικοί επικονιαστές για πολλά φυτά και ανήκουν στην κατηγορία των ωφέλιμων εντόμων.

Ως έντομα, έχουν προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον πολλών επιστημόνων για τη μελέτη της βιολογίας τους, της κοινωνικής τους συμπεριφοράς και δομή, της οικολογίας τους, της συστηματικής τους κατάταξη και άλλα. Παγκοσμίως είναι γνωστά περίπου 250 είδη βομβίνων τα οποία ανήκουν σε ένα γένος, το Bombus Latreille 1802, με 38 υπογένη. Στην Ευρώπη έχουν αναγνωριστεί περίπου 70 είδη Bombus, από τα οποία στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί έως τώρα 33 είδη.

Δες ακόμα:

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos

Το άρθρο Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σε κάνει να πιστέψεις σε σένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα