Γνώριμοι των αρχών τα δύο αδέρφια βομβιστές αυτοκτονίας

10:16 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Γνώριμοι των βελγικών αρχών τονίζουν τα διεθνή Μέσα πως ήταν τα δύο αδέρφια- βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον πανικό στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και έκαναν ολόκληρη την Ευρώπη να πενθεί. Ανθρωποκυνηγητό για τον τρίτο δράστη έχουν εξαπολύσει οι αρχές.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τις επιθέσεις στην πόλη των Βρυξελλών.

Όπως έχει μεταδώσει το δίκτυο RTBF οι δύο βομβιστές με τα λευκά γάντια ήταν αδέλφια και ονομάζονταν Khalid και Ibrahim el-Bakraoui.

O τρίτος δράστης, Najim Laachraoui,

ύποπτος για την κατασκευή βομβών για το Παρίσι όπως τονίζει βελγική εφημερίδα, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η είδηση φαίνεται να έχει συλληφθεί.

Να τονισθεί πως ο Khalid είχε νοικιάσει με ψεύτικα βέβαια στοιχεία ένα διαμέρισμα το οποίο βρίσκονταν στη συνοικία Forest των Βρυξελλών, όπου η αστυνομία είχε μάλιστα σκοτώσει έναν ένοπλο την περασμένη εβδομάδα.

Ενημερώσουμε λεπτό- λεπτό για όλες τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες.

Ο Najim Laachraoui ο τρίτος δηλαδή δράστης ήταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού.

#TERRORISME Qui reconnait cet Homme? https://t.co/rYdyrBSJqF pic.twitter.com/PTLrd1OKeT

Avis de recherche (@police_temoin) March 22, 2016

Οι βελγικές αστυνομικές βρίσκονται σε επιφυλακή και έχουν διεξάγουν συνεχώς επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου άντρα που συνόδευε τους δύο βομβιστές στο αεροδρόμιο πριν αυτοί να ενεργοποιήσουν τους βομβιστικούς μηχανισμούς τους οποίους έφεραν εντός του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RTBG, και τα δύο αδέρφια έχουν ποινικό παρελθόν, αλλά μέχρι και χτες το πρωί που πραγματοποίησαν την επίθεση δεν είχαν συνδεθεί με τρομοκρατία.

Ο Najim Laachraoui, είναι 24 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες πριν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο είχε ταξιδέψει με τον Salah Abdeslam στην Ουγγαρία.

#TERRORISME A rechercher – Najim LAACHRAOUI https://t.co/8WCyCZdJP9 pic.twitter.com/S4UZnG3XYf

Avis de recherche (@police_temoin) March 21, 2016

The post Γνώριμοι των αρχών τα δύο αδέρφια βομβιστές αυτοκτονίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα