Η ταξιδιωτική οδηγία του State Department για τους Αμερικανούς που βρίσκονται στην Ευρώπη

08:46 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Συγκλονισμένη η Παγκόσμια Κοινότητα από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης προσπαθεί να προστατεύσει τους πολίτες της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το State Department εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται εντός Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, το Αμερικανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί τους Αμερικανούς σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει η μετακίνησή τους στην Ευρώπη, μετά τις πολλαπλές επιθέσεις που έχει δεχτεί η ήπειρος, με την τελευταία να είναι μόλις το πρωί της Τρίτης στις Βρυξέλλες.

Η

ανακοίνωση του State Department αναφέρει συγκεκριμένα:

Οι τρομοκρατικές ομάδες συνεχίζουν να σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, στοχοποιώντας αθλητικές συγκεντρώσεις, τουριστικούς χώρους, εστιατόρια και μεταφορικά μέσα

Κάνει έκκληση στους πολίτες της Αμερικής να είναι σε επιφυλακή όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ή όταν κάνουν χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ακόμα, δίνεται η συμβουλή να αποφεύγουν πολυσύχναστα μέρη και να είναι επιφυλακτικοί όταν βρίσκονται σε φεστιβάλ, μεγάλες διοργανώσεις ή θρησκευτικές εκδηλώσεις.

The post Η ταξιδιωτική οδηγία του State Department για τους Αμερικανούς που βρίσκονται στην Ευρώπη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα