Γιατί να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο

07:01 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις ακούσει για το μασάζ στο σώμα και τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά για το μασάζ στο πρόσωπο δεν έχεις ακούσει και πολλά! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ενημερωθείς πλήρως και να καταλάβεις πόσο καλό μπορεί να κάνει αυτό στην επιδερμίδα σου!

Το πιο σωστό μασάζ στο πρόσωπο γίνεται με τη βοήθεια ειδικών (που σαφώς ξέρουν πολλά περισσότερα) αλλά αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κάνεις μην αγχώνεσαι. Μπορείς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο σου μόνος-η στο σπίτι κάνοντας απαλές κινήσεις που πρέπει πάντα να είναι ανοδικές και όχι καθοδικές.

Τι προσφέρει το μασάζ στο πρόσωπο;Θεραπεία για την ακμή: Αν έχεις πρόβλημα ακμής στο πρόσωπό σου το μασάζ θα σε βοηθήσει σημαντικά! Θα βγάλει στην επιφάνεια όλα το κρυμμένο σμήγμα του δέρματός σου και θα κάνει να σπυράκια να εξαφανιστούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα απ’ αυτό που περίμενες.Σφριγηλό και νεανικό δέρμα: Το μασάζ θα αναζωογονήσει το πρόσωπο σου και θα μειώσει τις ρυτίδες, Μπορείς να το συνδυάσεις μια συσφικτική κρέμα και τότε θα δεις ακόμα πιο γρήγορα και σωστά αποτελέσματα.Ξεκούραση νεύρων και μυών: Ποιος είπε πως το πρόσωπό σου δεν κουράζεται; Οι εκφράσεις που παίρνεις καθημερινά μπορούν να σε κουράσουν. Με το μασάζ θα ξεκουραστείς και θα ηρεμήσεις.Καταπολεμεί τις ατέλειες και μειώνει το λίπος του προσώπου: Με τις σωστές κινήσεις μπορείς να αποβάλεις ακόμα και το περιττό λίπος από το πρόσωπο σου, να το βοηθήσεις να αδυνατήσει και να γίνει πιο στητό.Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος: Θα ευνοήσεις την αγγειοσυστολή και αγγειοδιαστολή. Το αίμα θα κυκλοφορεί γρηγορότερα και το δέρμα σου θα προσλαμβάνει ευκολότερα το οξυγόνο που επιθυμεί για να είναι ροδοκόκκινο.

The post Γιατί να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα