Γιατί έχεις μπυροκοιλιά;

12:01 22/5/2014 - Πηγή: iPop

Μην βιαστείς να το παίξεις έξυπνος και να πεις γιατί πίνεις μπύρες… δεν θα γελάσει κανείς και δεν θα μάθεις ποτέ τον πραγματικό λόγο που σχηματίζεται η μπυροκοιλιά και δεν θα δώσεις ποτέ απάντηση στο ερώτημα γιατί όχι μπυρομπούτια ή μπυρολαβέςτουέρωτα ή ακόμα χειρότερα μπυροαστράγαλοι!

Σύμφωνα, με τους γιατρούς η μπυροκοιλιά δεν έχει να κάνει και τόσο με την μπύρα…ουσιαστικά αυτό που παίζει ρόλο είναι οι θερμίδες που καταναλώνεις άρα κατά συνέπεια και της μπύρας -150 θερμίδες το ποτήρι- και όλα τα παρελκόμενα όπως πατατάκια και ξηροί καρποί.

Από

πού ξεκίνησε, λοιπόν, ο συσχετισμός ανάμεσα στις μεγάλες κοιλιές και την κατανάλωση μπύρας; Δεν αποκλείεται να οφείλεται στην κίρρωση, μια ασθένεια κοινή σε χρόνιους αλκοολικούς και στην οποία συχνά ενέχεται και πρήξιμο της κοιλιακής χώρας.

Γιατί όμως μπυροΚΟΙΛΙΑ; Η απάντηση έρχεται από δύο παράγοντες, το φύλο και την ηλικία. Μετά την ηλικία των 35 ο μεταβολισμός των ανδρών αρχίζει να επιβραδύνει. Έτσι, όλο το επιπλέον βάρος έρχεται και συσσωρεύεται στη κοιλιά στους άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες που πηγαίνει όλο στους γλουτούς και τους γοφούς.

Το είδες ότι η απάντηση τελικά δεν ήταν απλά «γιατί πίνω μπύρες»;

The post Γιατί έχεις μπυροκοιλιά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα