Όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου

10:30 22/5/2014 - Πηγή: iPop

Ετοιμάζεσαι να πας στο κομμωτήριο να βάψεις τα μαλλιά σου να κάνεις ανταύγειες να βάψεις ρίζα. Ξέρεις όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου; Οι κορυφαίοι hairstylist του κόσμου μοιράζονται μαζί σου όλα tips και μυστικά που πρέπει να ξέρεις πριν μπεις σ ένα κομμωτήριο καστανή και βγεις ξανθιά!

Το να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου είναι πιο επιβλαβές από το να τα κάνεις σκούρα

Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, αλλά δεν είσαι σίγουρη για το ποιο δρόμο να επιλέξεις, σκέψου να βάψεις σε σκούρες αποχρώσεις τα μαλλιά

σου, ειδικά αν είναι ήδη ξηρά ή ταλαιπωρημένα. Όταν βάφεις τα μαλλιά σου σε πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σου χρώμα, ουσιαστικά βάζεις χρώμα πάνω στη τρίχα σε αντίθεση με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις που πρακτικά απογυμνώνεις την τρίχα με τα χημικά της βαφής.

Τα μαλλιά που δεν έχουν ξαναβαφτεί έχουν καλύτερο αποτέλεσμα

Αν δεν έχεις ξαναβάψει τα μαλλιά σου, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από ότι αν έχεις ταλαιπωρημένα από τη βαφή μαλλιά!

Μην λούζεις τα μαλλιά 2 μέρες πριν τη βαφή

Μην ντρέπεσαι να πας στο κομμωτήριο με λαδωμένα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, ο κομμωτής σου θα χαρεί αν δει άπλυτο το μαλλί σου γιατί η βαφή θα πιάσει καλύτερα και επιπλέον θα γλιτώσεις και τον κίνδυνο να καεί το δέρμα στο κρανίο από τον συνδυασμό των χημικών του σαμπουάν και της βαφής!

Μην λουστείς αμέσως αφού βάψεις τα μαλλιά σου

Οι κομμωτές συνιστούν να παραμείνει άλουστο το μαλλί για μερικές ημέρες για να αφήσουμε στη βαφή μεγαλύτερο διάστημα να εισχωρήσει στην τρίχα! Επιπλέον, το πολύ σύντομο λούσιμο, μπορεί να κάνει το χρώμα να εξασθενίσει!

Χρησιμοποίησε τα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά!

Αφού μπήκες στη διαδικασία τώρα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά κατά γράμμα όλες τις οδηγίες. Ξέχνα ο σαμπουάν για έντονες μπούκλες και προμηθεύσου από το κομμωτήριο ειδικά Color- Protective προϊόντα και ξεκίνα να τα χρησιμοποιείς καθώς όντως λειτουργούν! Είναι πιο ήπια και συχνά έχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν να αποφευχθεί η απογύμνωση του χρώματος των μαλλιών. Τα προϊόντα κομμωτηρίου έχουν προστατευτικά UV και προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα.

The post Όσα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα