Για άντρες: Πώς να αντιμετωπίσεις την κακοσμία ποδιών

07:31 19/5/2014 - Πηγή: iPop

Διάβασε τα σημάδια. Αν την ώρα που κάνεις το λάθος να βγάλεις τα παπούτσια στο σπίτι της καλής σου, δέχεσαι περίεργα βλέμματα, εκείνη ψεκάζει με το αποσμητικού χώρου, βήχει, ανοίγει παράθυρα κλπ. το μήνυμα είναι: βρομάνε τα πόδια σου. Δεν είναι κακό, ούτε θα έπρεπε να προσβάλλεσαι.

Με την άνοδο της θερμοκρασίας και τα κλειστά παπούτσια που φοράς σε αντίθεση με τις γυναίκες που τα βγάζουν στη φόρα και αερίζονται, είναι λογικό να ιδρώνουν τα πόδια σου.

Το θέμα είναι τι κάνεις γι” αυτό; Και όχι, δεν είναι η καλύτερη περίπτωση για να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να πεις «έτσι είμαι

και σε όποιον αρέσει». Γιατί σε κανέναν δεν αρέσει.

Πρέπει να προσέχεις και να ακολουθήσεις τα παρακάτω γιατί τα ιδρωμένα πόδια, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες που φοράς τα παπούτσια σου, μπορεί να σε κάνουν μέχρι και να εμφανίσεις μύκητες.

Για την κακοσμία ποδιών αρχικά σου προτείνουμε να χρησιμοποιείς βαμβακερές κάλτσες γιατί απορροφούν τον ιδρώτα και δεν μυρίζουν άσχημα όπως οι συνθετικές. Πρέπει βέβαια να τις αλλάζεις όσο πιο συχνά μπορείς.Χρησιμοποίησε πούδρες, προμηθεύσου από το φαρμακείο, αντιμυκητιακές σκόνες που θα ρίχνεις πριν φορέσεις τα παπούτσια σου.Ένθετα παπουτσιών, υπάρχουν ειδικά επιθέματα που τοποθετείς μέσα στα παπούτσια και απορροφούν την υγρασία, αφήνοντας το πόδι στεγνό.Με το επιστρέφεις σπίτι καλό θα είναι να βγάζεις τα παπούτσια σου να αερίζονται και να πλένεις τα πόδια σου καλά, επιμένοντας στα εσωτερικά των δακτύλων.Ψέκασε τα παπούτσια με 1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα αναμεμειγμένη με νερό και άσε να απορροφήσει την υγρασία.Πασπάλισε το εσωτερικό των παπουτσιών με 1-2 κουταλάκια του γλυκού αραβοσίτου.

The post Για άντρες: Πώς να αντιμετωπίσεις την κακοσμία ποδιών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα