Βρες το σημείο G (του) για να βρεις την ευτυχία

20:30 18/5/2014 - Πηγή: iPop

Οι τσέπες του φουσκώνουν, αλλά δεν είναι από τα χρήματα, όπως θα ήταν το ιδανικό σενάριο, αλλά από τα καβούρια. Μην το αποδώσεις καλοπροαίρετα στην οικονομική κρίση, ήταν απλώς η ευκαιρία να βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός του εαυτός.

Μην ξεχνάς: δεν είναι θέματα χρημάτων, η τσιγκουνιά του ανθρώπου στη ζωή επηρεάζει τα πάντα. Ο «σφιχτός» άνθρωπος τσιγκουνεύεται ακόμη και τα συναισθήματα σε σχέσεις ερωτικές και φιλίες, όχι μόνο τα χρήματα.

Μια έρευνα ήρθε για να επιβεβαιώσει ακόμη μια φορά το φόβο

σου: ξέχνα τις ελπίδες σου, δεν θα αλλάξει ποτέ, η τσιγκουνιά βρίσκεται στο DNA. Για την ακρίβεια, ξέχνα τον και προχώρα μόνη στην ανηφόρα, γιατί με αυτόν με τα πόδια θα την βγάλεις, άντε και με κανένα λεωφορείο (για αυτοκίνητο ούτε λόγος, η βενζίνη είναι στα ύψη).

Ζητείται γαμπρός με παραλλαγή γονιδίου G

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόννης, το γονίδιο COMT είναι αυτό που επιδρά στη χημεία του εγκεφάλου μας και σχετίζεται με τη σχέση «αγάπης» που μπορεί να έχουμε με τα χρήματα.

Οι ερευνητές που συμμετείχαν σε αυτό το πείραμα, πήραν δείγματα DΝΑ από περίπου 100 άνδρες και γυναίκες οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να παίξουν σε ένα χαρτοπαικτικό παιχνίδι σε υπολογιστή.

Όταν ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, τους ζητήθηκε να δωρίσουν κάποιο μέρος των κερδών τους για έναν φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα σε ένα φτωχό παιδί στο Περού.
Οπως διαπιστώθηκε, εκείνοι που έφεραν την παραλλαγή G του γονιδίου ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι και μάλιστα σε ποσοστό 20% προσέφεραν όλο το ποσό που είχαν κερδίσει στο φτωχό παιδί.

Αντίθετα όμως, όσοι διέθεταν την παραλλαγή Α είχαν εξαιρετικά συγκρατημένη διάθεση προσφοράς των χρημάτων τους.

Οπότε την επόμενη φορά που θα ψάξεις για άντρα καλό θα ήταν προτιμήσεις αυτόν που φέρει την παραλλαγή G του γονιδίου και άσε για όσες θέλουν να κάνουν κομπόδεμα να βρουν αυτόν με την παραλλαγή Α.

The post Βρες το σημείο G (του) για να βρεις την ευτυχία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα