Γεύμα με λιγότερες από 300 θερμίδες: Μπακαλιάρος με σαλάτα αβοκάντο, αγγούρι και μάνγκο

17:01 26/3/2021 - Πηγή: iPop

Αν ψάχνεις για ένα υγιεινό μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα γεμάτο με τα χρώματα και τις γεύσεις του καλοκαιριού, αυτός ο μπακαλιάρος με σαλάτα αβοκάντο, αγγούρι και μάνγκο είναι χαμηλός σε λιπαρά και θερμίδες κι αποτελεί μια ιδανική επιλογή!

Ένα πιάτο γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αφού περιέχει φιλέτο ψαριού και λαχανικά, που έχει 272 θερμίδες και 12 γραμμάρια λιπαρά, που δεν θα χαλάσει τη διατροφή σου.

Μια

σαλάτα με μπακαλιάρο για εσένα που είσαι λάτρης του ψαριού

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

Για 2 μερίδες

2 φιλέτα μπακαλιάρουΧυμό και ξύσμα από 1 lime1 μικρό μάνγκο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο (ή 2 ροδάκινα)1 μικρό αβοκάντο, κομμένο σε φέτες¼ αγγούρι, ψιλοκομμένο160 γρ. ντοματίνια κομμένο στα 41 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη2 κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες1 χούφτα ψιλοκομμένο κόλιανδροΑλατοπίπεροΜπακαλιάρος με σαλάτα: Πώς θα το φτιάξεις;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε τα ψάρια σε ένα ρηχό ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω τον μισό χυμό lime, με λίγο ξύσμα και στη συνέχεια λίγο μαύρο πιπέρι. Ψήνουμε για 8 λεπτά τα φιλέτα.Εν τω μεταξύ, βάζουμε τα υπόλοιπα συστατικά, καθώς και τον υπόλοιπο χυμό lime και το ξύσμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τη σαλάτα και προσθέτουμε από πάνω με τον μπακαλιάρο.Απολαμβάνουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γεύμα με λιγότερες από 300 θερμίδες: Μπακαλιάρος με σαλάτα αβοκάντο, αγγούρι και μάνγκο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα