Γερονικολού στον Αρναούτογλου: Πώς φιλάει ο Ντάνος, η σχέση με τον Τσιμιτσέλη και η αμήχανη ερώτηση

10:06 11/10/2019 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Γερονικολού στον Αρναούτογλου και μίλησε για όλα! Για τις ερωτικές σκηνές με τον Ντάνο, τη σχέση της με τον Τσιμιτσέλη, ενώ κλήθηκε ν’ απαντήσει και σε μια ερώτηση που της προκάλεσε αμηχανία.

Όσα είπε η Γερονικολού στον Αρναούτογλου

Η ηθοποιός στο The 2night Show αποκάλυψε πως προτιμάει την κωμωδία απ’ το δράμα και την επιλέγει γιατί στην καθημερινότητά της χρειάζεται κάτι χαλαρό.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε

πώς φιλάει ο Ντάνος, με τον οποίο είχαν ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, η Κατερίνα είπε πως οι ηθοποιοί φιλάνε με ένα πιο συντηρητικό τρόπο, από ότι όταν είσαι με τον άνθρωπό σου ενώ αποκάλυψε ότι:

Δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που πρόκειται να φιλήσω

Τι θα γινόταν εάν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσιζε να κάνει κάτι προκλητικό στο θέατρο; Η Κατερίνα απάντησε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα καθώς γνώριζε εξαρχής τη δουλειά του κι εμπιστεύεται την κρίση του.

Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση του και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του! Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα.

Λίγο αργότερα, ήρθε και μια ερώτηση που έφερε σε αμηχανία την Κατερίνα Γερονικολού κι αυτή δεν ήταν άλλη απ’ το πώς είναι η σχέση της με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός είπε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει πολύ γι’ αυτό επειδή δεν είναι δικό της παιδί, αλλά τόνισε πως όταν υπάρχει θέληση όλα κυλάνε ομαλά, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχουν προσαρμοστεί όλοι στη νέα πραγματικότητα κι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους:

Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει

Το άρθρο Γερονικολού στον Αρναούτογλου: Πώς φιλάει ο Ντάνος, η σχέση με τον Τσιμιτσέλη και η αμήχανη ερώτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα