Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε τίποτα κοινό

20:24 5/3/2017 - Πηγή: iPop

Επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Κυριακή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, από το Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς «με την ηγεσία της Κυβέρνησης δεν έχουμε τίποτα κοινό».

Μεταξύ των υπολοίπων η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, πως το κόμμα της ετοιμάζει το «Σχέδιο Ελλάδα» και δήλωσε, πως «χρειάζεται ένα συνολικότερο

σχέδιο με αναπτυξιακά projects σε όλη την περιφέρεια για πραγματικές αλλαγές στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία. Αλλαγές και μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει πια καραμέλα». Ενώ πρόσθεσε αναφερόμενη στα νέα μέτρα:

Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι σύντομα η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι το τρίτο σε δύναμη κόμμα στο λαό, μετά την τρίτη θέση που ήδη έχει καταλάβει στη Βουλή και τόνισε:

Το μήνυμα που στέλνουμε κάθε μέρα είναι διεύρυνση, συσπείρωση, ανανέωση. Και μιλώ για ανανέωση γιατί κάθε μέρα έρχονται νέοι άνθρωποι που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Προσπαθούμε για το νέο, το μεγαλύτερο, για να δυναμώσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Επισημάναμε ότι αυτή η συμφωνία δεν βγαίνει και αν φέρει εφαρμοστικούς νόμους για να υλοποιήσει αυτή τη βαριά συμφωνία, δεν θα τους στηρίζαμε στη Βουλή. Αυτό ήταν από εμάς ξεκάθαρο από το καλοκαίρι του 2015. Πώς εμείς λοιπόν εμείς σήμερα θα ψηφίσουμε μέτρα για τα οποία την αποκλειστική ευθύνη έχει αυτή η κυβέρνηση; Δεν θα ψηφίσουμε εμείς νέα μέτρα. Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο» εξήγησε και δήλωσε:

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί μόνος του ούτε ο κ. Μητσοτάκης, και μόνο μαζί μπορούμε με ένα συμφωνημένο συνολικό σχέδιο για τη χώρα. Όπως έκαναν όλες οι χώρες που αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα. Μια σύγχρονη αναπτυξιακή-παραγωγική συμφωνία που θα εδράζεται σε μια δημιουργική σχέση συνεργασίας και όχι αντιπαλότητας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μια νέα σχέση κοινωνίας – κράτους – αγοράς».

Η Φώφη Γεννηματά διαχώρισε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε, πως «με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς έχουμε πολλές κοινές αναφορές. Με τον κόσμο που έπεισε και παραπλάνησε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεώρησε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος μάς συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε τίποτα κοινό. Αυτή η ηγεσία πρέπει να ηττηθεί. Και πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά. Γιατί αυτό είναι το συμφέρον του τόπου».

The post Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε τίποτα κοινό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα