Γενέθλια στα χρόνια του κορονοϊού: Tips για να τα γιορτάσεις σωστά!

14:12 26/3/2020 - Πηγή: iPop

It’s your birthday και θα το γιορτάσεις. Ίσως όχι όπως άλλες χρονιές αλλά σίγουρα θα το γιορτάσεις και δεν θα καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα όλη μέρα στο κρεβάτι σου. Γενέθλια και κορονοϊός: Όσα μπορείς να κάνεις.

Εντάξει, είναι μια δύσκολη περίοδος και σίγουρα δεν είχες σκεφτεί έτσι τα φετινά σου γενέθλια. Ούτε οι φίλοι σου και η οικογένειά σου είχαν σκεφτεί ότι θα είναι μακριά σου αυτή τη μέρα. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε όλη στη συγκεκριμένη κατάσταση και να δούμε τι

μπορούμε να κάνουμε.

Αντί να γκρινιάζεις και να μιρεζιάσεις μαζί με τους φίλους σου, θα το γιορτάσετε. Διαφορετικά γενέθλια που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα σε όλους.

Γενέθλια και κορονοϊός: Όσα μπορείς να κάνειςΑν μένεις μόνος σου στο σπίτι, τότε ξεκίνα τη μέρα με λίγη μουσική για να φτιάξει η διάθεσή σου.Κάνε ένα μπάνιο με φρου φρου και αρώματα κι αφιέρωσε χρόνο στην περιποίησή σου.Ευχήσου στον εαυτό σου “χρόνια πολλά”, να είναι γερός και δυνατός.Φτιάξε ένα γεύμα σπέσιαλ και βάλε και λίγο κρασάκι.Επικοινώνησε με τους φίλους και την οικογένειά σου… αν και σίγουρα θα το κάνουν πρώτοι….

Απομονωμένοι, αλλά όχι αποξενωμένοι

Αν ο φίλος σου ή η αδερφή σου έχουν γενέθλια, τι κάνεις;

Ας πάρουμε αυτό το σενάριο, καθώς αν είσαι εσύ που έχεις γενέθλια ίσως σε πάρει από κάτω και δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει η οικογένειά σου και οι φίλοι σου που σε λατρεύουν και θα κάνουν τα πάντα για να γιορτάσετε τα γενέθλια! Ναι, ναι… ακόμη και στον καιρό του κορονοϊού, τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει.

Αν, λοιπόν, κάποιος δικός σου έχει γενέθλια τι μπορείς να κάνεις;

Party στο σπίτι… από απόσταση

Ευτυχώς που έχουμε την τεχνολογία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoom και να συνδεθείτε όλοι οι φίλοι μαζί για το party!

Όσοι πιστοί προσέλθετε… το party ξεκινά στις 8! Κάπως έτσι… μπορείς να απευθύνεις μια πρόσκληση στους φίλους για να γιορτάσετε τα γενέθλια της Μαρίας.

Ακόμη κι αν συμμετέχετε εσύ και ο φίλος που έχει γενέθλια, θα είναι ιδιαίτερο και θα του φτιάξεις τη μέρα. Γι’ αυτό αξίζει τον κόπο. Το κρασί μην ξεχάσετε.

Το σωστό δώρο και η κάρτα

Μπορείς να στείλεις ένα δώρο λιγάκι πιο ευφάνταστο και διαφορετικό… το οποίο θα αποσπάσει την προσοχή του φίλου σου και θα τον κάνει να ξεκολλήσει λιγάκι από το κρεβάτι και το Netflix. Μπορεί να είναι από γραφομηχανή μέχρι και… ραπτομηχανή.

Αναλόγως τα ενδιαφέροντά του, βρες το κατάλληλο δώρο. Και μην ξεχάσεις την κάρτα… έχει ανάγκη από δύο αληθινές γραμμές!

Φαγητό

Και ποιος δεν εκτιμά το καλό φαγητό; Αφού, λοιπόν, δεν μπορείς να μαγειρέψεις για τον φίλο σου, μπορείς να του στείλεις ένα delivery!

Σίγουρα θα το εκτιμήσει, δεν θα το περιμένει και θα βεβαιωθείς πως δεν θα μείνει νηστικός. Μην ξεχάσεις να βάλεις κι ένα γλυκό στην παραγγελία για το καλό!

Θα σβήσετε κεράκια εξ’ αποστάσεως, θα τραγουδήσεις το “Χρόνια Πολλά”, θα κάνετε μια εικονική αγκαλιά, θα τραγουδήσετε και θα χορέψετε παρέα, θα κάνετε προπόσεις από μακριά… μέχρι να συναντηθείτε ξανά!

Διαβάστε επίσης:

5 λόγοι για να εκτιμήσεις το #μένουμε_σπίτι!

Photo: Pexels

Το άρθρο Γενέθλια στα χρόνια του κορονοϊού: Tips για να τα γιορτάσεις σωστά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γενέθλια, Tips,genethlia, Tips