MasterChef: Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία | “Μάντεψε, ποιος είναι εδώ για να κρίνει”

10:16 26/3/2020 - Πηγή: iPop

Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία | “Μάντεψεστο επεισόδιο του MasterChef την Τετάρτη, με τον παίκτη να προσπαθεί για ακόμα μια φορά να δικαιολογήσει το πιάτο του, και με τον κριτή να είναι φανερά εκνευρισμένος.

Όλα ξεκίνησαν με το Mystery Box, το οποίο περιείχε 24 υλικά, δηλαδή όσα και τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας. Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ότι o καθένας τους πρέπει να φτιάξει ένα πιάτο με όσα υλικά θέλει, ενώ δεν υπάρχουν τα βασικά υλικά πάγκου.

Τους

είπαν μάλιστα πως μπορούσαν να αφαιρέσουν κάποια από τα υλικά που δε θα χρησιμοποιήσουν, ενώ για κάθε υλικό που θα αφαιρούσαν, θα κέρδιζαν και δύο λεπτά χρόνο.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές επέλεξαν να δοκιμάσουν τα πιάτα του Κώστα, της Κατερίνας, του Σταυρή και του Ηλία. Ο Κώστας ήταν εκείνος που κέρδισε για πρώτη φορά και επέλεξε με ποια υλικά θα μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τσάι, καφέ και κακάο, ενώ έπρεπε να επιλέξει αν θα είναι αλμυρή ή γλυκιά παρασκευή.

Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία

Κατά τη διάρκεια της κριτικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκνευρίστηκε με τον Ηλία, αφού του είπε πως πρέπει να είναι πιο δημιουργικός με τον παίκτη να λέει πως μέσα σε 45 λεπτά δεν μπορεί να γίνει καλύτερος.

Εκείνη τη στιγμή, ο κριτής, φανερά εκνευρισμένος και με έντονο ύφος του είπε:

Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα, θα το πω μια τελευταία φορά, είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του. Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω

Οι παίκτες αλλά και οι κριτές φάνηκαν να ενοχλούνται ακόμα περισσότερο όταν ο Ηλίας προσπάθησε να κρίνει παράλληλα με τους κριτές τα πιάτα των διαγωνιζομένων σε σχέση με το δικό του.

Spoiler Alert: Είναι αυτή η τελική 6άδα του MasterChef;

Οι υποψήφιοι και ο αρχηγός της επόμενης δοκιμασίας

Οι παίκτες που ξεχώρισαν στη δοκιμασία ήταν η Ντέμη, ο Δημήτρης και ο Σταύρος, ο οποίος κέρδισε την αρχηγία στην επόμενη δοκιμασία, αλλά και ένα ακόμη πλεονέκτημα, το οποίο όμως είναι ακόμη άγνωστο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, απευθύνθηκε εκ νέου στον Ηλία λέγοντάς του:

Ηλία γνωρίζεις ότι είσαι καλός μάγειρας, αλλά το ζητούμενο εδώ είναι διαφορετικό σε κάθε δοκιμασία. Σε πολλούς μπορεί να υπάρχει η τάση να κρίνουν, όμως εδώ το διαδικαστικό το κανονίζουμε εμείς οι τρεις από τη θέση που βρισκόμαστε. Όταν βγείτε από δω, μπορείτε να αποδείξετε όσα πιστεύετε. Όμως εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι νιώθετε δίκαιοι με την κριτική που κάνουμε σε όλους σας

Τα χειρότερα πιάτα, αυτά ήταν του Τζον, του Ηρακλή και του Ιωάννη, οι οποίοι θα πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef. Σημειώνεται πως ο Ιωάννης έχει την επιλογή να μην μαγειρέψει, αφού είναι ο κάτοχος της «χρυσής» κάρτας της ασυλίας.

Δες το trailer της Κυριακής:

Δες ακόμα:

MasterChef: Απρόσμενη αποχώρηση με μπηχτές και κλάματα

Το άρθρο MasterChef: Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με τον Ηλία | “Μάντεψε, ποιος είναι εδώ για να κρίνει” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα