Γευστικά μπισκότα με ταχίνι με μόλις 5 υλικά!

14:05 17/3/2020 - Πηγή: iPop

Αυτές τις μέρες που είμαστε σπίτι, θέλουμε διαρκώς κάτι να τσιμπάμε. Ωστόσο, επειδή προσέχουμε και τη διατροφή μας, φτιάχνουμε μπισκότα με ταχίνι. 

Μπισκότα με ταχίνι κι άλλα 4 υλικά! Μια συνταγή εξαιρετικά απλή που μπορείς να φτιάξεις οποιαδήποτε στιγμή για να μπορέσεις να καταπολεμήσεις τις λιγούρες.

Μπορείς να τα απολαύσεις με το πρωινό σου καφεδάκι ή ως ένα σνακ το απόγευμα.

Τι θα χρειαστείς:200 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1 φλιτζάνι
ζάχαρη1 φλιτζάνι ταχίνι2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι baking powderΛίγο αλάτιΖάχαρη σε σκόνη, προαιρετικάΠώς θα τη φτιάξεις;ΣυνταγήΣε ένα μεγάλο μπολ συνδυάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα χτυπάμε, μέχρι να γίνει μαλακό το μείγμα μας.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ταχίνι και συνεχίζουμε να χτυπάμε.Σε ένα άλλο μπολ, συνδυάζουμε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι.Μεταφέρουμε τα υλικά αυτά στο μείγμα με το ταχίνι και χτυπάμε μέχρι να φτιάξουμε τη ζύμη.Παίρνουμε τη ζύμη, την τοποθετούμε σε μια καθαρή επιφάνεια. Στη συνέχεια, την τυλίγουμε με μια διαφάνεια και εξασφαλίζουμε πως δεν εκτίθεται στον αέρα. Την τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.Στη συνέχεια, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς. Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.Ψήνουμε τα μπισκότα μας για περίπου 15 λεπτά. Αν τα θέλουμε πιο τραγανά, ψήνουμε κι άλλο.Αφαιρούμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.Ρίχνουμε ζάχαρη άχνη αν επιθυμούμε.Δες κι αυτή τη συνταγή:

Εύκολα και νόστιμα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο!

Photo: themediterraneandish.com

Το άρθρο Γευστικά μπισκότα με ταχίνι με μόλις 5 υλικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα