Αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης λόγω κορονοϊού

12:57 17/3/2020 - Πηγή: iPop

Αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης λόγω κορονοϊού. Ο κοροναϊός φέρνει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha, ενώ αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους κι άλλα κανάλια.

Η ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση αυξάνει τη διάρκεια μετάδοσης του δελτίου ειδήσεων, ενώ τα βράδια τη σκυτάλη παίρνουν οι επαναλήψεις των αγαπημένων σειρών του καναλιού.

Αναλυτικά οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha έρχονται

λόγω του περιορισμού του μετακινήσεων λόγω του κορονοϊού.

Πλέον το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ θα ξεκινά κανονικά στις 19:00 κάθε απόγευμα και θα ολοκληρώνεται στις 21:00.

Αμέσως μετά, στις 21:00 θα μεταδίδεται σε επανάληψη η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στις 21:50 θα ακολουθεί το «Σόι» και στις 22:40 το «Κρατάς Μυστικό». Στις 23:30 θα ακολουθεί η ξένη σειρά «The Rookie» σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση.

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε μέρα στη θέση της εκπομπής «Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι» που θα έκανε πρεμιέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:40 θα μεταδίδεται σε επανάληψη η εκπομπή KITCHEN LAB.

Σημειώνεται πως το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» είναι ένα πρωτότυπο, real life game show, στο οποίο η Αντελίνα Βαρθακούρη θα παίρνει τους δρόμους και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: Χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Αναβάλλεται και η πρεμιέρα του Big Brother

Τονίζεται πως την αναβολή της πρεμιέρας του Big Brother αποφάσισε και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:

«Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο ΣΚΑΪ είναι υποχρεωμένος να αναβάλλει την πρεμιέρα του Big Brother μέσα στον Μάρτιο 2020.

Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.

Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ΣΚΑΪ πάντα με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα συνεχίσει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες παρέχοντας την πληροφόρηση που έχουν ανάγκη».

Ο ΣΚΑΪ παράλληλα αποφάσισε να αναβάλλει εκπομπές του προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και «Καλό Μεσημεράκι» αναβάλλονται για ένα διάστημα. Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι απολύτως λογικό, αφού ίσως να έχει έρθει σε επαφή με τη Φαίη Σκορδά μέσα από τα παιδιά τους, ενώ να σημειώσουμε πως η μακιγιέζ της παρουσιάστριας είναι ίδια με εκείνη του Νίκου Μουτσινά. Μάλιστα, οι δύο αυτές εκπομπές του ΣΚΑΪ βρίσκονται στο ίδιο στούντιο στα Μελίσσια.

Οι αλλαγές στον ΑΝΤ1

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Φαίη Σκορδά είναι θετική στον κορονοϊό, κάτι που ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για το λόγο αυτό, ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να βάλει σε “καραντίνα” τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, αφού όλοι οι συντελεστές της εκπομπής θα απέχουν από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες για ένα διάστημα. Έτσι, αναβάλλεται το “Πρωινό” για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Επίσης, αναβάλλονται και τα γυρίσματα του “Your Face Sounds Familiar”, του “Still Standing” και του “Ρουκ Ζουκ”.

Τα γυρίσματα σταματούν και για τις «Άγριες Μέλισσες», σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παίζει η σειρά σε επανάληψη τα βράδια.

Δες ακόμα:

Σε καραντίνα το “Πρωινό” | Δραστικές αλλαγές και στον ΣΚΑΪ

Το άρθρο Αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης λόγω κορονοϊού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα