Φτιάξε μια μαγική πόλη σε βαζάκι…

12:27 4/12/2014 - Πηγή: iPop

Εδώ και 3 μέρες έχει μπει ο Δεκέμβριος και πρέπει να το παραδεχτείς έχεις ήδη μπει σε κλίμα Χριστουγέννων. Φέτος τα Χριστούγεννα σου έχουμε δώσει τόσες ιδέες για να διακοσμήσεις στο σπίτι σου με δικές σου κατασκευές. Μέχρι στιγμής σου έχουμε δείξει πως να φτιάξεις δικό σου στεφάνι, μια μαγική χιονόμπαλα, δέντρο από υλικά που θα πετούσες, χριστουγεννιάτικο φωτιστικό για το δωμάτιο σου και τόσο άλλα. Σήμερα λοιπόν, θα σου δείξουμε πως να φτιάξεις μια μαγική πόλη σε βαζάκι σαν ένα ωραίο κηροπήγιο.

Τι
θα χρειαστείςΈνα βαζάκι που βιδώνει το καπάκιΓκρι λεπτό χαρτόνιΠλαστικό χιόνιΨαλίδιΚοπίδιΧάρακαΔιαφανής υγρή κόλλαΈνα ρεσώ

Πως να το φτιάξεις

Πρώτα από όλα πρέπει να ασχοληθείς με το χαρτόνι. Πρέπει να κόψεις το χαρτόνι έτσι ώστε όταν το βάλεις μέσα στο βάζο, οι 2 άκρες του να συναντιούνται. Αφού λοιπόν, βρεις το κατάλληλο μέγεθος για το χαρτόνι τότε πρέπει να ζωγραφίσεις.

Σχεδιάζεις πάνω στο χαρτόνι την «παράσταση» της πόλης που θες και μετά κόβεις το χαρτόνι που περισσεύει. Αν η πόλη έχει παράθυρα και θέλεις να αφαιρέσεις και από εκεί το χαρτόνι,χρησιμοποίησε το κοπίδι.

Στη συνέχεια τοποθετείς το χαρτόνι μέσα στο βάζο και το κολλάς στο πάτο.

Στην υπόλοιπη επιφάνεια του βάζου περνάς μια στρώση κόλλα και κολλάς το χιόνι στα τοιχώματα.

Αφού στεγνώσει βάζεις μέσα το ρεσώ και κλείνεις το καπάκι.

photo:shabbyartboutique.comTip 1

Μην βάλεις κόλλα στο καπάκι όταν το κλείσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να αντικαταστήσεις το ρεσώ.

Tip 2

Αν φοβάσαι ότι το χαρτόνι ή το πλαστικό χιόνι μπορεί να πάρει φωτιά από το ρεσώ τότε χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρονικό ρεσώ

The post Φτιάξε μια μαγική πόλη σε βαζάκι… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα