Φτιάξε φωτιστικό από κλαδιά ξύλου

10:31 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Θες να ανανεώσεις το χώρο σου και να δώσεις πιο ζεστό στιλ στο σπίτι σου. Ξεκίνα, λοιπόν, από τα απλά και φυσικά άκουσε μας! Μπορείς να φτιάξεις ένα φωτιστικό από κλαδιά ξύλου που είναι πολύ όμορφο και φυσικά πολύ οικονομικό.

Τι θα χρειαστείς για το φωτιστικό από κλαδιά ξύλου;Αρκετά μικρά κλαδιάΠριόνιΣιλικόνηΣύστημα φωτισμού για φωτιστικόΔύο σιδερένια στεφάνιαΗλεκτροκόλλησηΠώς θα φτιάξεις το φωτιστικό από κλαδιά ξύλου;Αρχικά κόψε όλα τα κλαδιά σου με το πριόνι για να έχουν το ίδιο μέγεθος.Αφού έκοψες τα κλαδιά σου είναι η ώρα να αρχίσεις να συναρμολογείς το υπόλοιπο φωτιστικό σου.Στη βάση
του συστήματος του φωτιστικού σου κόλλα επάνω με τη βοήθεια της ηλεκτροκόλλησης τα δύο σιδερένια στεφάνια.Βάλε ένα στο πάνω πάνω μέρος του φωτιστικού και ένα λίγο πιο κάτω, όπως βλέπεις πως είναι τοποθετημένα στη φωτογραφία.Ήρθε η ώρα να κολλήσεις τα κλαδιά σου. Βάλε το ένα δίπλα στο άλλο και κόλλησε τα πάνω στα σιδερένια στεφάνια βάζοντας λίγη σιλικόνη επάνω και λίγη σιλικόνη στο κάτω μέρος.Το φωτιστικό σου είναι έτοιμο να κρεμαστεί στο ταβάνι σου.Tip!

Αν θες μπορείς πριν κολλήσεις τα κλαριά στο φωτιστικό να τα βάψεις με κάποιο σπρέι! Έτσι, θα έχεις ένα χρωματιστό φωτιστικό από κλαδιά ξύλου που μπορείς να το βάλεις ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο.

photos: groops.de

The post Φτιάξε φωτιστικό από κλαδιά ξύλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα