Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (23/9/14)

09:01 23/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ζυγό έρχεται και η ισορροπία στην ζωή σας. Είναι μια μέρα που θα την περάσετε με φίλους και με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν και πρακτικά και ψυχολογικά. Έχετε την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από την ένταση που συνήθως σας χαρακτηρίζει και να χαλαρώσετε δημιουργικά.

Ταύρος

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, της υγείας, της προσφοράς και της ευεξίας. Εκεί θα πρέπει για όλο αυτό το διάστημα να δώσετε την προσοχή σας. Να μην δίνετε

σημασία στο τι λένε οι άλλοι, να αφιερωθείτε στο πώς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους σας και πώς θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για την υγεία σας.

Δίδυμοι

Οι πόρτες του παραδείσου ανοίγουν για τους Διδύμους, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σας Οίκο, του ρομαντικού έρωτα. Ταυτόχρονα αυξάνεται πάρα πολύ η δημιουργικότητα σας, γίνεστε πολύ καλοί συνεργάτες, έρχονται ευκαιρίες για να δείξετε τα ταλέντα σας αλλά και να κερδίσετε χρήματα μέσα από αυτά.

Καρκίνος

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε λογομαχίες χωρίς νόημα. Όλα σας πηγαίνουν καλά και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ημέρα παραγωγικά και δημιουργικά πρόσφατες επιτυχίες σας έχουν ανεβάσει τα επίπεδα του εγωισμού και αυτό τελικά θα σας κάνει να χάσετε έδαφος που μόλις το έχετε κερδίσει, είναι κρίμα.

Λέων

Να είστε σήμερα πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που εκφράζεστε, η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης σας κάνει κάπως επιθετικούς και εριστικούς. Μπορεί η διάθεσή σας να είναι εξαιρετικά καλή και να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά θα πρέπει να το κάνετε και με ευγένεια και διακριτικότητα. Με τον σύντροφό σας μπορεί να έχετε μια έντονη ημέρα πάθους.

Παρθένος

Έχετε μια πολύ έντονη επιρροή από τον Ερμή, ο οποίος σας χαρίζει καθαρότητα πνεύματος και έρχεστε σε απόλυτη ταύτιση με την εσωτερική σας φωνή. Είναι η στιγμή να χτίσετε συμμαχίες, και πραγματικά, ετοιμαστείτε για κάτι τεράστιο! Όλα αλλάζουν στην ζωή σας, με μεγάλη επιτυχία να έρχεται να σας συναντήσει, παρέα με παράφορο έρωτα!

Ζυγός

Όλες σας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στον εργασιακό τομέα, καθώς είναι φανερό ότι ανοίγουν ευκαιρίες και προοπτικές . Κανονίστε συναντήσεις, φανείτε όσο μπορείτε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης των εργασιών που αναλαμβάνετε και όλα θα πάνε καλά. Συναισθηματικά είστε σε πολύ καλή επικοινωνία τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Δώστε βάση στην διαίσθησή σας και αφήστε κατά μέρος τα πολλά νεύρα που σας προκαλεί ο Άρης όλον αυτόν τον καιρό. η κακή του σχέση με τον Ποσειδώνα ανεβάζει τις στροφές σας, αλλά με την θετική επίδραση του Ήλιου στον γειτονικό σας Ζυγό μπορείτε να νιώσετε την δύναμη του διαλόγου, αλλά και να πιστέψετε στην διαίσθηση, η οποία θα σας πληροφορήσει πώς να κινηθείτε σήμερα.

Τοξότης

Πρέπει να αξιοποιήσετε την σημερινή ημέρα και να φανείτε δημιουργικοί και συνεπείς. Η αγάπη σας έχει χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα να γινόσαστε αφηρημένοι και ίσως αμελείς. Καθώς έχετε πολύ καλή επίδραση από τον Δία, πολεμήστε την τάση φυγής που σας προκαλεί ο Άρης και στρωθείτε στην δουλειά!

Αιγόκερως

Με την δυνατή και όμορφη τριπλή σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης – Σελήνης και με την είσοδο του Ήλιου στον παρορμητικό σταυρό, γίνεστε πολύ χαρισματικοί, πολύ επικοινωνιακοί και με καλή σχέση τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά φθινόπωρο, θέλετε να ανανεωθείτε και κάνετε όμορφες εκπλήξεις στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος

Αποφύγετε να γίνετε δυσάρεστοι σε φίλους, συνεργάτες και οικογένεια . Η ανάγκη σας να ανελιχτείτε εργασιακά και οικονομικά σας κάνει απότομους και σας στερεί την κοινωνικότητά σας. Αν στην πορεία σας μέσα στον χώρο της δουλειάς δεν χτίσετε συμμαχίες θα μείνετε μόνοι σας και δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά υπάρχει μεγάλη στενότητα, οπότε και ψυχολογικά είστε πεσμένοι και πιεσμένοι.

Ιχθείς

Με την έντονη δράση του τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα επιδιώκετε να ξεφύγετε εντελώς από την πραγματικότητα. Πιθανόν να έχετε την τάση να αλλάξετε εντελώς την ζωή σας, είναι μια περίοδος όπου τα πάντα είναι ανοιχτά. Οι σχέσεις σας είναι ένα πεδίο όπου νιώθετε κάπως ασφυκτικά και θα θέλατε να ξεφύγετε ακόμα και από τους ανθρώπους σας. Προσπαθήστε να καταλαγιάσετε λίγο, δεν μπορείτε να τα αλλάξετε όλα αυτόματα, θα χαθείτε και θα χάσετε.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (23/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα