Φτιάξε έναν παιδικό πίνακα με κουμπιά

10:31 10/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα παιδικά δωμάτια θέλουν στιλ, περίεργες κατασκευές και φυσικά πολύ χρώμα, πολύ χρώμα. Έτσι, αποφασίσαμε να σου δείξουμε τον τρόπο να φτιάξεις έναν παιδικό πίνακα με κουμπιά τον οποίο θα κρεμάσεις στους τοίχους του δωματίου του μικρού σου αγγέλου και θα έχει το μονόγραμμα του.

Η συγκεκριμένη κατασκευή, ο πίνακας δηλαδή με κουμπιά, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε παιδικό δωμάτιο μπορείς να διακοσμήσεις με αυτόν οποιοδήποτε τοίχο του σπιτιού σου αρκεί να ταιριάζει.

Τι θα χρειαστείς για τον παιδικό πίνακα με κουμπιά;Αρκετά κουμπιά διαφορετικών μεγεθώνΒελόναΚλωστήΚαμβάΛινάτσαΜολύβιΚορνίζαΣιλικόνηΟύπα
τοίχουΚόλλα μακράς διάρκειαςΠώς θα φτιάξεις τον παιδικό πίνακα με κουμπιά;Με το μολύβι σχεδιάζουμε πάνω στο ύφασμα το μονόγραμμα που θέλουμε να φτιάξουμε πίνακα σε όσα πάχος και μέγεθος εσύ αποφασίσεις.Μέσα σε αυτό το πλαίσιο που σχεδίασες ξεκίνα να ράβεις τα κουμπιά για να δώσεις χρώμα στον πίνακά σου.Αφού τελειώσεις το ράψιμο τέντωσε και κόλλα την λινάτσα πάνω στον καμβά (ή ράψτην).Πρόσθεσε την κορνίζα γύρω γύρω από το καμβά σου την οποία θα κολλήσεις καλά πάνω στον καμβά με αρκετή σιλικόνη η οποία πρέπει να στεγνώσει και κρέμασε τον πίνακα βάζοντας ούπα στον τοίχο.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos:livingprettyblog.com

The post Φτιάξε έναν παιδικό πίνακα με κουμπιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα