Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (10/11/14)

09:00 10/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Υπάρχει η πιθανότητα η πρόσφατη συνάντησή σας με ένα ισχυρό πρόσωπο να σας δημιουργήσει προβλήματα στα σχέδιά σας. Θα έχετε λοιπόν το δίλλημα αν θα εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας ή αν θα επιλέξετε να διατηρήσετε τους στόχους σας, παρά τις συμβουλές για το αντίθετο και να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο της αποδοκιμασίας από τους ανωτέρους σας. Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα που θα πρέπει να επιλύσετε σήμερα.

Ταύρος

Προσέξτε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Μην αφήνεστε σε μια ρομαντική διάθεση όταν υπάρχουν προβλήματα . Θα ήταν καλύτερα να οργανώσετε τις ενέργειές σας σε κάτι πιο ρεαλιστικό,

όπως η οικονομική σας κατάσταση. Ίσως χρειάζεται κάποια προσοχή, στις κινήσεις σας και κάποιος μελετημένος στόχος που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε μια τάση να συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν . Αν μάλιστα έχετε παιδιά, τότε συγκρίνετε τις δυσκολίες τους με τις παλαιότερες δικές σας. Θεωρείτε ότι κάποια γεγονότα του παρελθόντος είναι η αιτία των προβλημάτων σας. Χρησιμοποιείστε την εμπειρία σας για να εξάγετε κάποια ωφέλιμα συμπεράσματα αλλά μην τα συγχέετε με την παρούσα κατάσταση.

Καρκίνος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να βρίσκεστε σε εγρήγορση και να παραμείνετε προσανατολισμένοι στο μέλλον, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Μην κοιτάτε πίσω, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε τίποτα μπροστά σας. Θα πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε προς τα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Παρ “όλα αυτά, είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε στο προσκήνιο.

Λέων

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγκαταλείψετε τις παλαιές πεποιθήσεις σας και ηθικές αξίες σας. Η άποψή σας για τη ζωή έχει αλλάξει και έχετε επίγνωση του πόσο ξεπερασμένη ήταν και πόσο οι προκατασκευασμένες ιδέες σας είχαν δηλητηριάσει τη ζωή σας. Το παρελθόν δεν σας αφορά. Ήρθε η ώρα για να αλλάξετε τις πεποιθήσεις που σας κρατούσαν πίσω. Μπορεί να σοκάρει την οικογένειά σας, αλλά θα το ξεπεράσουν.

Παρθένος

Η ακρίβεια που θέλετε στις πράξεις σας δημιουργεί προβλήματα . Έχετε την τάση να σκέφτεστε και να επιδιώκετε την αλήθεια και να πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει σαν ένα παγκόσμιο όραμα, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Έτσι υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της μακροπρόθεσμης προοπτικής και των βραχυπρόθεσμων αναγκών. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που θα σας οδηγήσουν στην επίλυση των πρακτικών ζητημάτων.

Ζυγός

Αν και έχετε μια φιλοσοφία για τη ζωής σας, θα ήταν καλό να μην είστε δογματικοί και να ακούσετε τους εμπειρογνώμονες, ή να μελετήσετε τις διάφορες πεποιθήσεις για τη ζωή . Εσείς, από την πλευρά σας, έχετε ήδη μια βαθιά προοπτική για τη ζωή που κληρονομήσατε από προηγούμενες εμπειρίες σας. Θα είναι ενδιαφέρον να επεκτείνετε την φιλοσοφία σας και να προσπαθήσετε να την μετατρέψετε σε κάτι συγκεκριμένο.

Σκορπιός

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και αποφάσεις . Θα ήταν καλό να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και να τους πείσετε για την χρησιμότητα των σκέψεών σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διδάξετε στους άλλους τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων, αφού είστε μοναδικοί στην μεθοδολογία.

Τοξότης

Αν και τις τελευταίες ημέρες, ήσασταν αρκετά τυχεροί από οικονομική άποψη. Σήμερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μια επένδυση, να υπογράψετε μια σύμβαση, ή να αγοράσετε ένα σημαντικό στοιχείο, θα είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για κάποια άλλη μέρα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σας για μια άνετη ζωή, η αγάπη σας προς τις μικρές απολαύσεις θα είναι η αιτία που κάποιες σημαντικές εργασίες θα τις παραμελήσετε. Έχετε πιθανόν αποφασίσει να αφήσετε πίσω τις δυσκολίες και τον χρόνο που απαιτεί μια πετυχημένη σταδιοδρομία . Δεν σας ενδιαφέρει ο αγώνας για τα μεγάλα και τα σπουδαία. Οι αποφάσεις σας είναι προσωρινές, έχετε απλώς ανάγκη από ξεκούραση.

Υδροχόος

Ενώ θέλετε αγάπη και τρυφερότητα, αισθάνεστε περίεργα και έχετε κακή διάθεση. Θα είναι δύσκολο να συνεργαστείτε με κάποιον ή να επιτύχετε ένα επίπεδο αρμονίας στις σχέσεις σας. Πιθανόν να υπάρξουν προστριβές με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα . Προσέξτε την συμπεριφορά σας και μη γίνεστε εριστικοί, κυρίως το βράδυ.

Ιχθείς

Θα πρέπει να περιμένετε μερικές ανατροπές που θα αλλάξουν το σκηνικό των τελευταίων ημερών. Για παράδειγμα, οι ανάγκες σας μπορεί να μην ταιριάζουν με αυτές του συντρόφου σας ή των στενών σας φίλων, ή μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι. Κάποια ανησυχία για το μέλλον, θα σας χαλά τη διάθεση. Θα θέλετε μια συναισθηματική αρμονία που δεν θα μπορείτε να έχετε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (10/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα