Αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αλλιώς

08:31 10/11/2014 - Πηγή: iPop

Όλα τα αντικείμενα, όπως και περισσότερες ουσίες δεν έχουν μόνο μία χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αλλιώς και να κάνουν θαύματα σε πολλά σημεία του σπιτιού σου. Μπορούν να κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και να σε κάνουν να κερδίσεις πολύ χρόνο.

Ποια πράγματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν και αλλιώς;Το πινέλο του μακιγιάζ: Το πινέλο του μακιγιάζ δεν είναι χρήσιμο μόνο για να βάζεις ρουζ. Μπορεί να σε βοηθήσει να ξεσκονίσεις μικροαντικείμενα που πιάνουν πολύ σκόνη και δεν μπορούν να καθαριστούν εύκολα με το ξεσκονόπανο π.χ. με το πινέλο του μακιγιάζ μπορείς να καθαρίσεις
το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου. (Aν θέλεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις θα πρέπει να το πλύνεις καλά!)Το λευκό ψωμί: Είναι μόνο για να τρως αλλά και για να καθαρίζεις. Αυτό μπορεί να απορροφήσει τους λεκέδες από τα ρούχα σου ή ακόμα και τις δαχτυλιές που μπορεί να έχει ο τοίχος σου.Κατακάθι του ελληνικού καφέ: Ο καφές μπορεί να κάνει θαύματα σου τζάκι σου. Αν πριν ανάψεις την φωτιά βάλεις κατακάθι κάτω από τα ξύλα σου και στη συνέχεια βάλεις φωτιά θα δεις ότι τα ξύλα σου δε θα καπνίζουν πολύ την ώρα που θα καίγονται. Έτσι, οι καπνοί θα είναι λιγότεροι και το σπίτι σου δεν θα γεμίσει με σύννεφα σκόνης.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αλλιώς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα