Φτιάξε 6 διαφορετικές κρεμάστρες από περίεργα αντικείμενα!

14:02 9/9/2014 - Πηγή: iPop

Οι κρεμάστρες μπορούν να δώσουν στυλ στο χώρο σου χωρίς να το καταλάβεις. Αρκεί μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον τοίχο και ένα αναπάντεχο διακοσμητικό για να τραβήξουν τα βλέμματα και να σου φτιάχνουν το κέφι επί καθημερινής βάσεως. Κατά καιρούς σου έχουμε δείξει διάφορες ευφάνταστες κρεμάστρες που μπορείς να φτιάξεις χωρίς κόπο από αντικείμενα που έχεις σπίτι σου. Εδώ, συγκεντρώνουμε όσες περισσότερες κρεμάστρες από περίεργα αντικείμενα μπορέσαμε να βρούμε, με στόχο να σου δώσουμε ιδέες. Στοίχημα ότι θα αρχίσεις να κοιτάς τα πράγματα

που σε περιστοιχίζουν με άλλο μάτι…

Από πινέλα

Πάρε ένα ξύλινο πινέλο, βούτα το σε κόλλα και στερέωσέ το ώστε να μείνει στη θέση που βλέπεις στη φωτογραφία. Στη συνέχεια κάρφωσέ το στον τοίχο.

Από vintage πόμολα

Δες κι εδώ πώς θα τη φτιάξεις.

Από βελάκια

Κόψε τα βελάκια και κόλλησέ τα στον τοίχο. Τόσο απλό!

Από πλάστες

Κόψε τον πλάστη στη μέση (καλύτερα να είναι επικλινής η επιφάνεια) και κόλλησέ τον σε μια επιφάνεια ξύλου την οποία στη συνέχεια θα κρεμάσεις στον τοίχο.

Από μαχαιροπίρουνα

Δες εδώ πώς θα τη φτιάξεις. Στην παραλλαγή που βλέπεις στη φωτογραφία, μπορείς να λυγίσεις τα δοντάκια του πιρουνιού ώστε να μοιάζουν σαν να παίρνουν εκφράσεις.

Με εργαλεία

Λύγισε τα εργαλεία και κάρφωσέ τα σε μια επιφάνεια ξύλου για να την κρεμάσεις στον τοίχο. Θα ταιριάζει τέλεια σε αποθήκη ή ακόμα και σε αντρικό γραφείο.

Photos: homedit.com

The post Φτιάξε 6 διαφορετικές κρεμάστρες από περίεργα αντικείμενα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα